Xiaomi Watch Color, 5 Ocak’ta Çin’de Ortaya Çıkacak

Xiaomi, bu ayın başlarında 2019 için yeni ürün lansmanlarını Redmi K30 serisinin lansmanıyla tamamladı. Etkinlikte Xiaomi, Snapdragon 765G işlemciye sahip 5G varyantı ve Snapdragon 730G işlemciye sahip 4G varyantı ile Redmi K30’un iki versiyonunu tanıttı.

Weibo’nun son zamanlardaki fikrine göre, şirket önümüzdeki ayın başlarında Xiaomi Watch Color’ı piyasaya sürmeyi planlıyor. Söz konusu fikir, Xiaomi’nin alt markası Mijia tarafından resmi weibo hesapları aracılığıyla paylaşıldı ve yaklaşmakta olan akıllı saati tüm ihtişamıyla sergiledi.

Xiaomi Watch Color ve Amazfit GTR benzerliği

Yaklaşan akıllı saat, dairesel bir kadran ve renkli saat kayışları ile Amazfit GTR’ye çok benziyor. Bu renkli kayışlar genç alıcıları hedefliyor ve şirket, kullanıcıların Xiaomi Watch Color’larının görünümünü özelleştirmek için 1540 kombinasyon arasından seçim yapabileceğini iddia ediyor. 

Şimdilik şirket Xiaomi Watch Color’ın özellikleri hakkında herhangi bir şey açıklamadı. Ancak ilk bakış görüntüsündeki grafiklerden biri, sunulan benzer özelliklere sahip Amazfit GTR/GTS ile aynı işletim sistemini çalıştırabileceğini gösteriyor.

Exit mobile version