Xiaomi Smart Band 8 Görüntüleri Sızdırıldı

Xiaomi'nin son akıllı saatlerinden birisi olan Xiaomi Smart Band 8 ile ilgili bazı görüntüler ortaya çıktı. Cihazın yakında piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Xiaomi Smart Band 8, markanın henüz piyasaya çıkarmadığı ancak çıkmasına oldukça yaklaştığı en yeni akıllı saati olarak biliniyor. Bu akıllı saatin bazı özellikleri ile ilgili sızındılar paylaşılmıştı. Şimdi de cihaz ile ilgili bazı görüntüler sızdırıldı. Xiaomi Smart Band 8 modeli NRRA sertifikasını aldı ve bu sertifikayı alırken akıllı saatle ilgili bazı görüntüler ortaya çıktı. M2239B1 model numarasına sahip bu akıllı saatle ilgili görüntüler, bize özellikleri hakkında da bazı bilgiler verdi. Xiaomi Smart Band 8’in kayışları, tek bir plastik halka yerine iki parçaya bölünecek şekilde bizimle buluşuyor. İşte bu yeni akıllı saat ile ilgili bu zamana kadar edindiğimiz bilgiler ve bu sızan görüntüler sonucunda tahmin edilebilen bazı özellikler…

Xiaomi Smart Band 8 Akıllı Saatin Özellikleri

Xiaomi 13 Pro akıllı telefonunu geçtiğimiz günlerde dünya çapında piyasaya sürdükten sonra Xiaomi Smart Band 8 olarak adlandırdığı yeni bir akıllı saati çıkarmaya hazırlanıyor. Giyilebilir aksesuar, Kore’nin NRRA sertifika web sitesinde M2239B1 model numarasıyla listelendi. NRRA lisesi, giyilebilir cihazla ilgili önemli ayrıntıları ortaya çıkaran bazı fotoğraflar da paylaştı.

Görüntülere göre Xiaomi Smart Band 8 modeli, önceki nesil modellerle aynı hap şeklindeki tasarıma sahip olacak. Ancak kayışlarda bir yenilik dikkatimizi çekti. Burada sadece bir halka görüyorken, şimdi iki parçaya bölünmüş bir şekilde karşımıza çıkıyor.

Bu yeni akıllı saatin detaylı özelliklerini incelediğimizde Bluetooth 5.1 bağlantısına sahip olacağını görebiliriz. Ayrıca bu akıllı saat çoğu Xiaomi saatleri gibi hem iOS hem de Android platformlarıyla uyumlu olacak şekilde kullanıcıların karşısına çıkıyor.

Bununla birlikte saat bir kalp atış hızı sensörüne, SpO2 izlemesine, bir adım sayacına ve uyku alışkanlıklarını takip etme özelliğine sahip olmasını bekliyoruz. Henüz özellikleriyle ilgili resmi bir açıklama olmadığı için cihazın resmi olarak çıkışına kadar bu bilgiler kesinlik kazanmamış bilgilerdir. NRRA listesi şu anda Smart Band 8 ile ilgili daha net bir şey göstermiyor.

Akıll Saatin Tasarımı

Şirketin önceki modelleri olan Xiaomi Smart Band 7 ve Smart Band 7 Pro gibi, halefi de yuvarlak bir tasarıma sahip olacak. Burada dikkati çeken en önemli detaylardan birisi de daha fazla metin barındırmak için biraz daha büyük bir ekran ile birlikte gelecek olması. Kondisyon takipçisinin arkasında iki lastik kaplı bir ped var. Sensörlere baktığımızda önceki modellere göre bazı değişikliklere uğradı. Kayışı daha sağlam tutması için her iki tarafta da iki kanca görebiliriz. Geçmişten günümüze kadar çıkarılan Xiaomi’nin akıllı saat modellerine baktığımızda, tek bir kayış halka ile satılıyordu.

 

 

Exit mobile version