Xiaomi Redmi Note 9 Pro Modelleri Tanıtıldı

Uzun bir süredir herkesin merakla beklediği Xiaomi Redmi Note 9 Pro ile ilgili bazı detaylar gelmeye başladı. Şirket bu ürünlerinin tanıtımını yaptı.

Hem uygun fiyatlı olması hem de kamera kalitesi açısından oldukça iyi yorumlar almayı Başaran ki ya o mi markalı akıllı telefon modelleri birer birer tanıtılıyor. Şimdi ise şirketin Xiaomi Redmi Note 9 Pro ve Note 9 Pro Max modellerinin tanıtımı yapıldı. her ne kadar kamera kalitesi yüksek olsa bile Bu akıllı telefon modellerini öne geçiren etkenler daha farklı detaylar oldu.

Xioami her geçen yıl daha fazla seviliyor

Şirketin duyurduğu yeni telefonların her ikisi de 6.67 inç büyüklüğünde ve FHD+ çözünürlük ile geliyor. Ön kameralar ise Redmi Note 9 Pro’da 16 MP, Note 9 Pro Max modelinde ise 32 MP olarak ortaya çıkıyor.

İşlemci olarak Snapdragon 720G’lerden güç buluyor. Şirket bu gücü, Redmi Note 9 Pro’da 4 ya da 6 GB, Redmi Note 9 Pro Max modelinde ise 6 ya da 8 GB’lik RAM seçenekleriyle destek veriyor. Telefonların her ikisi de 64 ya da 128 GB depolama alanı seçeneğine sahipken, her iki modele de 512 GB’ye kadar ayrı bir hafıza kartı kullanılabiliyor.

Sizce yeni model Xiaomi akıllı telefonları kullanıcılar tarafından beğenilecek mi? Tahminlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.

Exit mobile version