Xiaomi Redmi Note 9 5G serisi lansmanı 24 Kasım’da

Xiaomi Redmi Note 9 5G serisinin 24 Kasım gibi erken bir tarihte Çin’de piyasaya sürüleceği söyleniyor. Bir kaynak, Redmi Note 9 5G serisinin lansman tarihini resmi onayından önce sızdırdı. Serinin MediaTek ve Qualcomm işlemcilerle en az iki yeni modele sahip olduğu söyleniyor. Bu yeni akıllı telefon High Edition olarak da adlandırılan Xiaomi Redmi Note 9 5G’yi içermesi muhtemeldir.

Twitter’da bir kullanıcı tarafından fark edildiği üzere, Weibo’da Xiaomi’nin yeni telefonun serisinin lansman tarihinin bu hafta bir ara duyurulabileceğini, lansmanın ise önümüzdeki Salı günü, yani 24 Kasım’da gerçekleşebileceğini bildirdi.

Xiaomi, bu yeni akıllı telefon hakkında henüz herhangi bir onay vermedi. Ancak söylenti değirmeni, her ikisi de 5G destekli iki yeni model olabileceğini öne sürdü.

INSTAGRAM’IN ANA SAYFADAKİ DEĞİŞİKLİĞİNİ GÖRDÜNÜZ MÜ? 

Telefonların beklenen fiyatları

Geçen hafta yayınlanan bir rapor, yeni serideki Redmi Note 9 5G ve Redmi Note 9 Standard Edition’ın 151 dolar fiyat etiketi taşıyabileceğini öne sürerken, Redmi Note 9 Pro 5G ve Redmi Note 9 High Edition 227 dolar olarak fiyatlandırıldığı söyleniyor. Redmi Genel Müdürü Lu Weibing de geçen hafta yeni modellerin yakında duyurulacağını ima etti. Ancak şirket şimdiye kadar herhangi bir resmi ayrıntı vermedi.

Redmi Note 9 5G beklenen özellikleri

Redmi Note 9 5G, M2007J22C model numarasıyla Çin’in TENAA’sında ortaya çıktı. 6.53 inç full-HD + IPS ekran, MediaTek Dimensity 800U SoC, 8GB’a kadar RAM ve 256GB’a kadar depolama ile görüldü. Ayrıca, TENAA sitesindeki liste, Redmi Note 9 5G’de 48 megapiksel birincil sensöre sahip üçlü arka kameralar önerdi.

Redmi Note 9 Pro 5G telefonunun beklenen özellikleri

TENAA sitesi ayrıca Redmi Note 9 Pro 5G olabilecek M2007J17C model numaralı bir telefonun teknik özelliklerini de listeledi. Telefonun 6.67 inç tam HD + ekrana, Qualcomm Snapdragon 750G SoC’ye, 12 GB’a kadar RAM ve 256 GB’a kadar depolama alanına sahip olduğu ortaya çıktı. Ayrıca 108 megapiksel birincil kamera sensörüne sahip olduğu da tahmin ediliyor.

Exit mobile version