Xiaomi, Redmi Note 8’in Yeni Versiyonuyla Gelebilir

Xiaomi, 2 sene önce Redmi Note 8 model telefonunu piyasaya sürmüştü. Şimdi ise birkaç Tweet‘e göre, bu modeli yenileyip tekrardan piyasaya sürebilir. Bazı pazarlarda, bu telefonu yeniden görebiliriz. İşte detaylar.

Xiaomi, Redmi Note 8 2021 özellikleri

Bir FCC listesinde, bu telefon M1908C3JGG model numarası ile görüldü. Bu görüntülere göre, Redmi Note 8 2021 versiyonu geleceğini tahmin ediyoruz. Ortaya çıkan cihazın özelliklerine bir göz atalım.

Bu cihazın, MediaTek G85 işlemcisiyle geleceği onaylı. Bu işlemciye de 4,000 mAh batarya eşlik edecek. Akıllı telefon kutudan Android 11 tabanlı MIUI 12.5 ile çıkacak. 2019 model Redmi Note 8 ise Snapdragon 665 işlemciye sahipti. Bataryası ise aynı 4,000 mAh kapasiteye sahipti.

Xiaomi Redmi Note 8 2021
Xiaomi Redmi Note 8 2021

Ek olarak, bazı eski Xiaomiui Tweetlerine göre, bu yeni model 22.5 W hızlı şarj desteği ile gelecek. Bu da 18 W şarja göre iyi bir gelişme. Bunların yanında bir de yeni model 48 MP ana kameraya sahip bir üçlü kamera modülü ile gelecek.

Aynı zamanda Tweet’te kaynak, bu söylentinin bir Xiaomi sayfası tarafından doğrulandığını da iddia ediyor. Bu bilgiyi nereden aldığını bilmiyoruz. Fakat şirket hakkındaki söylentiler genelde doğru oluyor. Bu yüzden bundan da çok fazla şüphe etmiyoruz.

Xiaomi Redmi Note 8 2021

Redmi Note 8 2021 hangi ülkelere gelecek?

Redmi Note 8 serisi, Full HD + ekran, arkada bir parmak izi okuyucusu, 3.5 mm kulaklık girişi ve microSD kart girişi ile gelmişti. Uygun fiyatı ile kullanıcıların sevdiği bu telefon, yeni versiyonunda da çok büyük değişikliklerle gelmeyecek gibi.

İlginç olan, Xiaomi’nin Redmi Note 10S de dahil olmak üzere bir dizi farklı varyantı içeren Redmi Note 10 serisini yeni tamamlaması. İkinci cihaz kısa süre önce Hindistan’da piyasaya sürüldü ve alıcılara 6.43 inç AMOLED ekran, MediaTek Helio G95 yongası, 6GB RAM, 128GB’a kadar depolama alanı, 33W hızlı şarj desteğine sahip 5.000mAh pil ve 64 MP dörtlü kamera sundu.

Henüz bu telefonun ne zaman karşımıza çıkacağı belli değil. Fakat FCC listesinde gördüğümüze göre yakın bir zamanda telefonu da piyasada görebiliriz. Aynı zamanda, bu telefon sadece bazı ülkelerin pazarlarında yerini alacak. Türkiye’ye gelecek mi henüz bir bilgimiz yok.

Instagram, Bilgisayardan Paylaşım Yapma Özelliği Getiriyor

Exit mobile version