Xiaomi Redmi Note 11 Türkiye Fiyatı Belli Oldu

Çin'in telefon devi Xiaomi'nin ülkesinde satışa çıkardığı Redmi Note 11 modelleri artık Avrupa'da ve Türkiye'de de satılacak.

Çin’in mobil telefon üreticisi Xiaomi, ürünlerine bir yenisini daha ekledi. Redmi Note 11 modelleri artık Avrupa’da ve Türkiye’de de satılacak. Bir çok insanın tercih ettiği Xiaomi’den MIUI problemi nedeniyle mutsuz olduğu gerçek. Ama buna rağmen Xiaomi, uygun fiyat ve verdiği performans ile kullanıcıların ilk olarak tercihi olabiliyor.

Xiaomi, düzenlediği bir etkinlikte yeni ürünü ve çeşitlerini kullanıcıların beğenisine sunduğunu görmüştük. Ancak ilk olarak bu model beklenildiği gibi Çin’de satışa çıktı.

Redmi Note 11’in Çıkış Tarihi

Ülkesinde çok iyi bir satış grafiği yakalayan Redmi Note 11 ailesi neredeyse rekor seviyede bir başarı yakaladı. Ülkemizde de pek çok kullanıcısı bulunan Xiaomi’nin yeni ürünü Redmi Note 11’in fiyatı ve çıkış tarihi belli oldu.

Çin’den gelen son bilgilere göre Xiaomi yeni ürününü Avrupa ile aynı anda Türkiye’de de satışa çıkaracak. Redmi Note 11 serisi Avrupa ile eş zamanda Türkiye’de 2022’yılının ilk çeyreğinde kullanıcı karşısına çıkacak.

Doğal olarak kullanıcıların en çok merak ettiği şey ise Redmi Note’un fiyatı. Ülkemizde yaşanan son ekonomik olayların ardından oldukça yüksek fiyata satılan mobil telefonları düşünürsek Redmi Note modellerinin çok daha uygun fiyata satıldığı ortaya çıkıyor.

Redmi Note 11 Pro’nun Avrupa’da 330 euro gibi bir fiyata satılması gündemde. O halde Türkiye’deki satış fiyatının da 4800 ile 5400 TL bandında olması muhtemel. Ne yazık ki Redmi Note 11’in fiyatı henüz belli değil.

Bunun yanında cihaz, Poco M4 Pro olarak piyasaya çıktı. Buna göre ürünün Avrupa’da Poco M4 Pro adı ile karşımıza çıkma ihtimali var. Bu nedenle Redmi Note 11’ın fiyatı konusunda henüz bir netlik oluşmadı.

Ürün son dönemin en dikkat çeken modellerinden birisi oldu. Henüz Çin dışında satışı bulunmayan bu ürünün özel sürümü de mevcut. Redmi Note 11 Pro Plus’ın özel sürümü ‘Trend Limited’ olarak ortaya çıktı. Bu üründe 8GB RAM ve 256 GB depolama var.

Üründeki en büyük sürpriz ise logonun arkasında yer alıyor. Cihazın arkasında diğer modellere göre daha farklı bir tasarım mevcut. Redmi logosu, tabana yapıştırılmadan yüzüyor gibi görünüyor. Ancak cama da yapıştırılmadığı halde.

 

 

Exit mobile version