Xiaomi Redmi Note 10 çıkış tarihi belli oldu

Para karşılığı akıllı telefon deneyimini en iyi şekilde sunmak söz konusu olduğunda, çok azı Xiaomi Redmi Note serisiyle eşleşebilir. Her yeni nesille, Redmi Note serisi, normalde bir bütçe telefonundan beklenenin sınırlarını zorladı. Uygun bir fiyat etiketini korurken önemli donanım yükseltmeleri getirdi. Xiaomi’nin Hindistan’da Redmi Note 9 Pro serisini piyasaya sürmesinden bu yana bir yıl geçti. Xiaomi’nin bir süredir Hindistan’da Redmi Note 10 serisini piyasaya sürdüğüne dair söylentiler duyuyor olsak da, henüz resmi bir onay gelmemişti.

Xiaomi Hindistan Genel Müdürü Manu Kumar Jain, yaklaşan Redmi Note 10 serisinin tanıtımını paylaşmak için Twitter’a gittiğinde bugün bu durum değişti.

Vivo iQOO Neo 5, K40’tan daha iyi şarj ve daha az pil ile geliyor

https://twitter.com/manukumarjain/status/1359361466265006083

İŞTE XIAOMI REDMI NOTE 10 ÇIKIŞ TARİHİ

Teaser, Redmi Note 10 serisinin Mart ayı başlarında Hindistan’da piyasaya çıkacağını doğruladı. Somut lansman tarihi dahil başka hiçbir bilgi paylaşılmadı. Ayrı olarak, Amazon Hindistan, Redmi Note 10 serisi için bir açılış sayfası oluşturdu ve bir sonraki serinin, Redmi Note 9 Pro ve Redmi Note 9 Pro Max gibi bir Amazon’a özel olabileceğini ima etti.

AKILLI TELEFONUN ÖZELLİKLERİ

Teknik özellikler ve tasarım hakkında resmi bir açıklama olmamasına rağmen, Redmi Note serisindeki en yeni yarışmacılardan ne bekleyeceğimiz konusunda makul bir fikrimiz var. XiaomiUI Telegram grubundan bir sızıntı, Redmi Note 10 Pro’nun MEMC teknolojisini destekleyen 120Hz IPS LCD’ye ve 64MP birincil sensörden oluşan dörtlü kamera kurulumuna sahip olabileceğini ortaya çıkardı. Ek olarak, sızıntı ayrıca cihazın Qualcomm SM7150 Platformuna (Snapdragon 732G) ve 5.050mAh bataryaya sahip olabileceğini de ortaya çıkardı.

Ayrı olarak, geçen ay İşhan Ağarwal’dan bir rapor, depolama seçeneklerine ışık tuttu. Ona göre, standart Redmi Note 10 iki varyantla gelecek: 4GB + 64GB ve 6GB + 64GB, Redmi Note Pro ise üç varyantta sunulacak: 6GB + 64GB, 6GB + 128GB, 8GB + 128GB. Ayrıca Xiaomi’nin bu sefer ezeli rakibi Realme’yi almak için cihazları daha agresif bir şekilde fiyatlandırmayı planladığını da belirtti.

Xiaomi, şirketin resmi açıklamasına göre 4 Mart’ta Hindistan’da Redmi Note 10 serisini piyasaya sürecek. Bu aynı zamanda dizinin küresel ilk çıkışı olacak.

Exit mobile version