Xiaomi Redmi Akıllı Saat Sertifikası Alındı: Yeni Rakip Geliyor!

Herkesin yakından tanıdığı Çinli teknoloji devi Xiaomi Redmi akıllı saat için kolları sıvadı. Şirketin büyük bir rakip olarak piyasaya dahil olması bekleniyor.

Xiaomi şirketinin alt markası olan Redmi tarafından üretilen REDMIWT02 model numarasına sahip cihaz, bugün ortaya çıktı. Bu modelin Mi Watch Lite isminde olacağı belirtilmişti. REDMIWT01 ise bir diğer model olarak kendisini belli etti. Firmanın rekabet sınırlarını ileriye taşırken aynı zamanda model sayısında da artışa gitmesi amaçlanıyor.

Xiaomi Redmi akıllı saat biraz bekletebilir

Yeni gelecek olan cihazda eSIM sanal kart servisi kullanılması amaçlanıyor. Böylece kullanım çok daha çeşitli olacak. Bluetooth teknolojisi ile birlikte gelecek bu yeni model, özel bir sürüm şeklinde tasarlandı.

Redmi akıllı saat

Redmi Note 10 5G cihazını da kısa bir süre içerisinde piyasaya sunması beklenen firma, böylece kendisini iyice kanıtlama fırsatı bulacak. Redmi Watch olarak adlandırılacak yeni cihazlar hakkında, aslında hemen piyasaya sürülmeyebilir. Bazı analistler şirketin uzun bir süre daha bekleyeceğini söylüyor.

Ayrıca bazı kişilere göre yeni akıllı saat modeli Xiaomi markası altında gelebilir. Bu nedenle kafaların biraz karışık olduğunu söyleyebiliriz. Sizce Xiaomi şirketi nasıl bir strateji izleyecek? Yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version