Xiaomi Redmi 9 Power tanıtıldı

Xiaomi geçtiğimiz günlerde Redmi 9 Power adında yeni bir akıllı telefon tanıttı. Ancak tamamen yeni bir akıllı telefon değil. Bu, Çin’de geçen ay ek bir 2MP makro kamera ile piyasaya sürülen bir Redmi Note 9 4G. Bu, Redmi 9 Power akıllı telefonun Snapdragon 662 SoC’ye sahip olduğu ve Android 10’u MIUI 12 ile çalıştırdığı anlamına gelir. Akıllı telefon, 4 GB RAM ile birlikte gelir. İki depolama seçeneğine sahiptir: 64 GB (UFS 2.1) ve 128 GB (UFS 2.2). Ancak, 512 GB’a kadar depolama genişletmesine izin veren microSD kart için özel bir yuva ile birlikte gelir.

Instagram Reels için yeni özellik

XIAOMI REDMI 9 POWER ÖZELLİKLERİ

Redmi 9 Power, 8 MP selfie kamera için bir çentiğe sahip 6,53 “FullHD + LCD etrafında inşa edilmiştir. Parmak izi bırakmayan dokuya ve Realme C3’lere benzer bir desene sahip olan akıllı telefonun arkası, dörtlü kamera kurulumuna ev sahipliği yapmaktadır. 48MP birincil, 8MP ultra geniş, 2MP derinlik ve 2MP makro birimleri içerir.

Snapdragon 662 ile çalışan akıllı telefon, AI Face Unlock ve parolasız kilit açma için yana monte edilmiş bir parmak izi okuyucu ile birlikte gelir. Tüm paketi beslemek, 18W’a kadar bir USB-C portu üzerinden şarj olan 6.000 mAh pildir.

İlginç bir şekilde Xiaomi, kutuyla 18W yerine 22.5W güç adaptörünü bir araya getirdi.

Redmi 9 Power’ın öne çıkan özelliklerinin geri kalanı arasında 3,5 mm kulaklık girişi, stereo hoparlörler, su sıçramasına karşı koruma, IR Blaster ve ters şarj desteği bulunuyor.

XIAOMI REDMI 9 POWER AKILLI TELEFONUN FİYATI

Redmi 9 Power, Blazing Blue, Electric Green, Fiery Red ve Might Black renklerinde sunulmaktadır. 64 GB varyant 150 dolar fiyatlıdır. 14 dolar daha fazla ücret ödemek size iki kat depolama alanı sağlayacaktır.

Akıllı telefon, 22 Aralık’tan itibaren Hindistan’da Mi.com, Amazon.in, Mi Home ve ülke çapındaki diğer perakende mağazalar aracılığıyla satışa sunulacak.

Exit mobile version