Xiaomi Redmi 7’nin tanıtımı ne zaman?

Çinli akıllı telefon firmaları denince akla gelen ilk markalardan olan Xiaomi’nin merakla beklenen yeni telefonlarından biri olan Redmi 7’nin resmi olarak duyurulma tarihi nihayet netlik kazandı. Redmi 7 modeli iddialı fiyatıyla da müşterileri memnun etmeyi başaracak.

Redmi 7 ne zaman geliyor ve fiyatı nasıl?

Xiaomi’nin yeni akıllı telefonu 18 Mart tarihinde Pekin’de gerçekleşecek bir etkinlik kapsamında tüm dünya çapında resmi olarak duyurulacak. 3 farklı Ram kapasitesiyle satışa sunulacak olan telefon 6.26 inçlik bir ekrana sahip. Cihaz gücünü Snapdragon 710 yonga setinden alacak. Su damlası formunda bir çentiği bulunan akıllı telefon, arka yüzünde 12 ve 8 mp’lik iki adet kamera barındıracak. Telefonun ön yüzünde ise 8 mp’lik bir kamera bulunacak. Android Pie işletim sistemiyle çalışacak olan Redmi 7, 4000 mili amper kapasiteli bir bataryayla gelecek.

Cihazın en dikkat çeken yanlarından biri ise şüphesiz fiyatı oluyor. Redmi 7 modeli tüketicilere yalnızca 138 dolarlık bir fiyat etiketiyle sunulacak. İlk olarak Çin pazarında satışına başlanacak olan telefonu yakın bir süre içinde ülkemizde de görmek mümkün olabilir.

 

Exit mobile version