Xiaomi, Redmi 10 Modelini Yanlışlıkla Duyurdu! İşte Özellikleri!

Xiaomi, resmi sitesinde bir blog gönderisi ile Redmi 10 modelini resmen duyurdu. Bu gönderiye kadar Redmi 10 akıllı telefon modeli sadece söylentilerden ibaretti. Ancak şimdi modelin resmi olduğunu ve çıkışını yapacağını biliyoruz. İşte o gönderinin detayları!

Redmi 10 teknik özellikleri, görüntüleri ve diğer önemli ayrıntılar, Xiaomi’nin global resmi web sitesindeki bir blog gönderisiyle erkenden karşımıza çıktı. Yeni Redmi telefonu şimdiye kadar sadece söylentilerden ibaretti. Ancak bu telefon, Çinli şirketin geçen yıl Ağustos ayında piyasaya sürdüğü Redmi 9’un halefi olarak gelecek.


Göz atmak isteyebilirsiniz: Xiaomi Mi Pad 5 Geekbench’te Ortaya Çıktı! İşte Özellikleri


Xiaomi, Redmi 10 özelliklerini yanlışlıkla duyurdu!

Selefine göre önemli bir yükseltme olarak Redmi 10’un delikli bir ekran ve dörtlü arka kameralarla gelmesini bekliyoruz. Akıllı telefonun ayrıca en yeni MIUI deneyimini sunduğu söylentiler arasında.

Xiaomi
Xiaomi

Bu haberi ilk olarak XDA Developers bildirdi. Habere göre Xiaomi’nin blog gönderisi, 13 Ağustos Cuma günü Redmi 10’un lansmanını duyurdu. Gönderi, sitede göründükten kısa bir süre sonra silindi. Ancak önbelleğe alınmış sürümü bu dosyalama sırasında hala yayındaydı.

Bahsettiğimiz blog gönderisi, fiyatı ve geleceği pazarlar hakkında hiçbir şey içermiyor. Ancak bu gönderi, akıllı telefonun üç farklı RAM ve depolama yapılandırması ile geleceğini doğruladı. Bunlar 4GB RAM ve 64GB depolama, 4GB RAM ve 128GB depolama ve 6GB RAM ve 128GB depolama olacak. Gönderi ayrıca telefonun sırasıyla mat, pürüzsüz ve parlak kaplama ile birlikte Karbon Grisi, Çakıl Beyazı ve Deniz Mavisi renklerinde mevcut olacağını doğruladı.

Redmi 10 özellikleri

Resmi blog gönderisine göre bu cihaz çift SIM destekleyecek. Cihaz kutudan Android 11 tabanlı MIUI 12.5 ile çıkacak. Ayrıca, 90 Hz uyarlanabilir yenileme hızı ve 6,5 inç Full HD+ Nokta Ekrana sahip olacak. Cihaz, 6GB RAM ile birlikte MediaTek Helio G88 işlemcisinden güç alacak. Daha önceki bazı raporlar da aynı MediaTek yonga setini gösteriyordu.

Cihaz dörtlü bir arka kamera kurulumuna sahip olacak. Kurulumda 8MP ultra geniş, 2MP makro ve 2MP derinlik sensörünün yanında 50MP birincil kamera olacak. Ayrıca telefon ön tarafında 8 MP bir selfie kamera sensörü ile gelecek.

Exit mobile version