Xiaomi Mix Fold 2 Özellikleri ve Fiyatı Açıklandı

Xiaomi Mix Fold 2 özellikleri ve fiyatı belli oldu. İşte Xiaomi'nin yeni katlanabilir akıllı telefonuna dair detaylar!

Gerçekleştirilen tanıtımla birlikte Xiaomi Mix Fold 2 özellikleri ve fiyatı belli oldu. Çin merkezli teknoloji devi tarafından geliştirilen yeni katlanabilir akıllı telefon modeli, sahip olduğu donanım bileşenleri ve şık tasarımla dikkat çekiyor.

Yeni akıllı telefon modellerinin sayısında artış yaşanmaya devam ediyor. Dün düzenlenen Unpacked etkinliğiyle beraber Samsung Galaxy Z Flip 4 ve Fold 4 özellikleri ve fiyatı belli olmuştu. Xiaomi tarafından bugün düzenlenen bir etkinlikte ise Xiaomi Mix Fold 2 isimli yeni katlanabilir akıllı telefon modeli tanıtıldı.

Xiaomi Mix Fold 2 Özellikleri ve Fiyatı Belli Oldu

Xiaomi Mix Fold 2 Özellikleri ve Fiyatı-1

Çin merkezli teknoloji devi Xiaomi tarafından Xiaomi Mix Fold 2 isimli yeni katlanabilir akıllı telefon modeli tanıtıldı. Böylece teknoloji devinin yeni akıllı telefon modelinin donanım bileşenleri ve fiyat etiketi belli oldu.

8,02 inç ekran büyüklüğünün yer aldığı telefonda 2160 x 1914 piksel çözünürlük ve 120Hz tazeleme hızı bulunuyor. 262 gram ağırlığındaki yeni telefonun ekranı katlandığında 6,56 inç oluyor.

Şık bir tasarım ile beraber gelen telefonda Snapdragon 8+ Gen 1 işlemcisi yer alıyor. 12 GB RAM’in yer aldığı cihazda 256 GB, 512 GB ve 1 TB olmak üzere üç farklı depolam alanı bulunuyor. Böylece kullanıcılar ihtiyacına uygun sürümü seçebilecek.

Xiaomi’nin yeni telefonunun arka kısmında 50 megapiksel çözünürlüğünde ana kamera, 13 MP çözünürlüğünde ultra geniş açılı kamera ve 8 megapiksel çözünürlüğünde 2x telefoto olmak üzere üç farklı kamera bulunuyor.

4500 mAh batarya kapasitesinin yer aldığı telefonda 67W hızlı şarj teknolojisi mevcut. Katlanabilir akıllı telefon modelinin bu sayede 40 dakika tamamen şarj olabildiği söyleniyor.

Söz konusu cihazın 12 GB RAM ve 256 GB depolama alanına sahip olan versiyonu 1335 dolar, 12 GB RAM ve 512GB depolama alanına sahip olan sürüm için 1484 dolar, 12 GB RAM ve 1 TB depolama alanına sahip olan versiyonu ise 1781 dolar fiyat etiketine sahip.

Exit mobile version