Xiaomi, MIUI 11’in Kamerası Yeni Özellikler Kazanacak

Bu yılın eylül ayında, Xiaomi ilk olarak MIUI 11’i Çin’deki bir açılış etkinliğinde tanıttı. Şirketin güncellenmiş Android cihazı; tamamen yeniden tasarlanmış UI, yeni yazı tipi, her zaman açık ekran bir dizi yeni özellik ve görsel iyileştirme sundu.

Xiaomi zaten MIUI 11’in bir versiyonunu bir dizi Xiaomi ve Redmi cihazına sunarken, şirket yazılımlara daha da fazla yeni özellikler eklemeyi planlıyor gibi görünüyor. Son birkaç haftadaki MIUI 11 nightlies, şu anda geliştirilmekte olan MIUI kamera uygulaması için çeşitli yeni özelliklerin kanıtlarını içerir.

MIUI güncellemeleri devam edecek

En son MIUI 11’deki kod dizileri, “Video Etiketleme” (çevrilmiş) adlı bir videoyu kaydederken yer imi belirleyebilmenizi sağlayan bir ipucunu her gece gösterir. Kaydedilen videoyu galeri uygulamasında oynattıktan sonra (muhtemelen sadece stok MIUI Galeri uygulaması) doğrudan yer imine geçme seçeneğine sahip olursunuz.

Xiaomi ayrıca, çeşitli belgeleri taramanıza izin verecek MIUI kamera uygulamasına bir belge ve kimlik kartı tarayıcısı eklemeye de hazırlanıyor. MIUI kamera uygulaması ayrıca görüntüler için HEIF/HEIC dosya formatlarını da destekleyecektir. Yüksek verimli dosya formatı, PNG veya JPG formatlarına kıyasla çok fazla ayrıntı kaybetmeden görüntülerin boyutunu büyük ölçüde azaltmak için tasarlanmıştır

Exit mobile version