Xiaomi Mi Watch Lite sızdırıldı! İşte özellikleri…

Çin gibi pazarlarda Redmi Watch olarak piyasaya sürülebilen Mi Watch Lite ve adından da anlaşılacağı gibi markanın geçen yıl duyurulan Mi Watch’a göre daha uygun fiyatlı bir alternatif olacak şekilde şekilleniyor. Liste, arkasındaki temel özelliklerinin yanı sıra tasarımından bir çırpıda ile giyilebilir cihazın perakende kutusuna tam bir bakış içerir.

MI WATCH LITE ÖZELLİKLERİ

Listeye göre Mi Watch Lite, 1.4 inç renkli dokunmatik ekran ve sağ kenarda tek bir düğme ile geçen yılki MIUI destekli Mi Watch gibi dikdörtgen bir kadrana sahip olacak. Listede yer alan render yüksek çözünürlüklü olmasa da, saatin geleneksel tokalı bir silikon kayışa sahip olacağını ortaya koyuyor.

Listede yer alan özelliklerde ayrıca Mi Watch Lite’ın yerleşik bağımsız GPS, çoklu fitness modları, 50 metreye kadar su geçirmezlik, yüzme modu tanıma ve 24 saatlik kalp atış hızı izleme desteği ile geleceğini ortaya koyuyor.

Insta360 One X2 piyasaya çıktı

230mAh BATARYASI VAR

Ek olarak liste, saatin REDMIWT02 model numarasıyla gideceğini ve 230mAh bataryaya sahip olacağını vurguluyor. Akıllı saat, bağlantı için Bluetooth 5.1 özelliğine sahip olacak. Android 4.4 veya iOS 10 ve üstü ile uyumlu olacaktır.

Şu an için Xiaomi‘den bu akıllı saat ile ilgili resmi bir bilgimiz yok. Ancak yukarıda bahsedilen model numarası, bazı pazarlarda Redmi markası altında piyasaya sürülebileceğine inanmamıza neden oluyor.

Akıllı saat daha önce UL Demko ve Çinli MIIT tarafından onaylanmıştı, bu nedenle resmi lansman hemen köşede olabilir.

 

Exit mobile version