Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC Avrupa’da Satışa Çıktı

Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC şimdi Avrupa'da satışa çıktı. Şirket, Çin'den sonra NFC özellikli cihazı Avrupa'da da kullanıcılara sundu.

Xiaomi nihayet Mi Smart Band 6 NFC’yi Avrupa’da pazara sundu. NFC özellikli fitness takipçisi, Mastercard kart ödemelerini destekler. BU cihaz NFC olmayan modelden 15 € daha fazla olarak 54,99 € karşılığında satışa çıktı.

Xiamoi Mi Smart Band 6 NFC Özelliği İle Küresel Pazarda…

Geçen ay Xiaomi, Mi Smart Band 6’nın Mastercard ödeme desteğine sahip bir versiyonu olan Mi Smart Band 6 NFC’yi tanıttı. Başlangıçta, şirket Çin’de her iki modeli de piyasaya sürdü. Ancak küresel olarak yalnızca NFC olmayan sürümü yayınladı. Xiaomi daha önce Mi Smart Band 4’te NFC’yi küresel olarak satışa çıkarmıştı. Şirket, küresel izleyicilere NFC özellikli bir fitness takipçisini ikinci kez getiriyor.

Mastercard Özelliği İle Kolay Ödeme Yapın

Ne yazık ki Xiaomi, Mi Smart Band 6 NFC’yi dünyanın başka neresinde satmayı planladığını bize bildirmedi. Ancak fitness takipçisi Amazon İtalya’da KDV dahil 54,99 €’ya stokta. Listede Xiaomi, NFC işlevini yalnızca belirli bankaların kredi, banka ve ön ödemeli Mastercard’larında kullandığınızı vurguluyor. Fitness takipçisi İtalya’daki tüm bankaları destekliyor. Bu yüzden diğer ülkelerde de olacağını hayal ediyoruz.

Mi Smart Band 6 NFC ayrıca 1.56 inç AMOLED ekrana, 5 ATM su geçirmezliğe ve şarjlar arasında 14 güne kadar dayanması gereken 125 mAh LiPo pile sahiptir.
Smart Band 6, PPG kalp atış hızı sensörü, 30 spor modu ve Bluetooth 5.0 desteğiyle geliyor. Ayrıca Amazon Alexa ses kontrolü de mevcut. Bu arada, Mi Smart Band 6 NFC, referans olarak yalnızca küresel olarak siyah renkte mevcut.

İşte Mi Smart Band 6 Cihazının Tüm Özellikleri

Ekran: 1.56 ″ AMOLED ekran.
Ekran çözünürlüğü: 152 x 486.
Renk derinliği: 326 PPI.
Ekran parlaklığı: 450 nit’e kadar, ayarlanabilir.
Sensörler: Yüksek hassasiyetli 6 eksenli sensör ve PPG kalp atış hızı sensörü.
6 Eksenli Sensör:
Düşük enerjili 3 eksenli ivmeölçer ve 3 eksenli jiroskop PPG kalp atış hızı sensörü.
Pil Ömrü: Manyetik şarj cihazı ile 14 gün ekstra pil ömrü.
Şarj yöntemi: Manyetik şarj.
Şarj süresi: 2 saat.
Sağlık: Kalp atış hızı ve uyku izleme, kadın sağlığı izleme.
Kalp atış hızı izleme: tüm gün için manuel kalp atış hızı, dinlenme kalp atış hızı ve kalp atış hızı eğrisi.
Uyku izleme: derin uyku, hafif uyku, hızlı göz hareketi (REM), şekerlemeler.

Kadın Sağlığı Takibi:
Adet döngüsü ve yumurtlama aşamalarınız için kayıtlar ve hatırlatıcılar sağlar. Stres izleme, nefes egzersizleri, PAI canlılık indeksinin değerlendirilmesi, hareketsizlik uyarıları, adımsayar, hedef belirleme…

Diğer Özellikler: Mesaj / Çağrı Bildirimi, Uygulama Uyarıları, Takvim, Alarm, Saat, Kronometre, Zamanlayıcı, Müzik Kontrolü, Telefon Bul, Telefonun Kilidini Açma(MIUI), Uzaktan Kamera Deklanşörü *, Hava Durumu, Etkinlik Hedeflerini Belirleme.
Pil kapasitesi: 125mAh.

Exit mobile version