Xiaomi Mi Router AX6000 piyasaya sürüldü

Xiaomi Mi 11 amiral gemisi bugün erken saatlerde piyasaya sürüldüğünde, Xiaomi “Wi-Fi 6 Enhanced” teknolojisini destekleyen ilk üst düzey yeni yönlendiriciyi resmi olarak piyasaya sürdü. Xiaomi Router AX6000 olarak adlandırılan yönlendirici, mevcut Xiaomi yönlendirici serisindeki en yüksek oran olan 6000 megabayt kablosuz hızına sahiptir. İşte Xiaomi Mi Router AX6000 ile ilgili detaylar…

Yönlendirici ayrıca, önceki Wi-Fi 6 yönlendiricilerinden farklı bir hız deneyimi getirdiğini iddia eden 4K QAM ve 2500M tam hızlı ağ bağlantı noktası ve diğer teknolojiler ve yapılandırmalar için destekle birlikte gelir.

Xiaomi Mi 11 akıllı telefonu duyuruldu

XIAOMI MI ROUTER AX6000 İLE AĞ HIZINIZI ARTIRIN

Öncelikle, WiFi6 gelişmiş teknolojisi, Xiaomi Mi 11 ve bu frekans bandını destekleyen diğer terminal cihazlarının ağ hızını artırabilen 4 × 4 160MHz bant genişliğini daha da destekler. Mevcut ana WiFi 6, 4 × 4 80MHz bant genişliği ile karşılaştırıldığında, bu mevcut sürümün bant genişliği iki katına çıkar. Ayrıca çoklu cihaz bağlantısı sunar.

İkincisi, Mi Router AX6000 aynı zamanda dünyada şimdiye kadarki en gelişmiş 4K QAM yüksek hızlı iletim teknolojisini destekleyen ilk üründür. Veri yoğunluğunu daha da sıkıştırabilir. Aynı anda iletilen veri miktarını, önceki nesil 1024 QAM ile karşılaştırıldığında % 20 oranında artırabilir. Xiaomi 11 gibi 4K QAM cihazları ile Xiaomi yönlendirici AX6000 kullanıldığında, ağ hızı başka bir seviyede hızlandırılabilir.

Donanım bağlantı noktaları açısından, Xiaomi Router AX6000, 2500M tam hızlı bir ağ bağlantı noktası ile donatılmıştır. Mevcut ev tipi geniş bant, Gigabit’i geride bırakma eğilimindedir. Geleneksel yönlendiricilerin Gigabit Ethernet bağlantı noktasıyla karşılaştırıldığında, 2500M Ethernet bağlantı noktası, kullanıcıların önümüzdeki birkaç yıl içinde geniş bant yükseltmeleri için ihtiyaçlarını daha iyi karşılayabilir.

BU MODEM İLE YÜKSEK ÇÖZÜNÜRLÜKLÜ VİDEOLAR SORUNSUZ OYNATILIR

Aynı zamanda, ağ bağlantı noktası WAN / LAN değiştirmeyi de destekler. LAN bağlantı noktası modunu kullanırken, bir NAS yüksek hızlı aile özel bulut diski ile birleştirilebilir. Yüksek hızlı WiFi 6 ağı, yüksek çözünürlüklü videoları sorunsuz bir şekilde oynatabilir.

Xiaomi Router AX6000, sinyal kapsamı ve kararlılığı açısından da çok iyi performans gösteriyor. Altı bağımsız sinyal amplifikatörü ve Xiaomi Mesh ağ iletişimi sayesinde, çeşitli karmaşık ev türleriyle başa çıkabilir. Çıkmazlar olmadan tam ev kapsama alanı sağlayabilir.

 

Yönlendirici, daha kararlı bir ağ ortamı sağlayabilen Qualcomm’dan özel bir yongaya sahiptir. Mi Router AX6000’de yerleşik olan altı bağımsız sinyal amplifikatörü, sinyal iletim gücünü etkili bir şekilde artırabilir. Sinyal alım hassasiyetini iyileştirebilir. Yönlendiricinin sinyali duvardan daha iyi geçebilir ve kapsama alanı daha geniştir. Tek bir yönlendirici, üç yatak odalı büyük bir daireyi de kolayca kapsayabilir.

XIAOMI MI ROUTER AX6000 BÜYÜK EVİ OLANLAR İÇİN İDEAL

Çok katmanlı evler karşısında Mi Router AX6000, çeşitli süper büyük evleri ve üst ve alt çok katmanlı evleri kolayca idare edebilen Xiaomi Mesh ağını destekler. Cihaz, birden çok yönlendirici arasında otomatik olarak sorunsuz bir şekilde dolaşabilir. Takılıp kalmadan yürüyebilir ve oynayabilirsiniz.

Akıllı evin ağ merkezi olan Mi Router AX6000, Xiaomi AIoT ekosistemine özgü kullanışlı bir deneyim de getirebilir. Yönlendirici, 512MB RAM ile birlikte gelir ve 248 cihaza aynı anda erişimi destekler.

Ayrıca, bir parola girmeden ağa erişimi yapılandırabilirsiniz. Yönlendirici Wi-Fi şifresini değiştirdikten sonra, yeni şifre aynı zamanda Xiaomi ChangKai Connect işlevini destekleyen tüm Xiaomi akıllı cihazlarla senkronize edilecektir. Cihazlar, ağ yapılandırmasını tek tek sıfırlamadan yönlendiriciye otomatik olarak bağlanmak için yeni parolayı kullanır.

OYUN DONMALARINA SON

Ek olarak, Xiaomi yönlendirici AX6000, Xiaomi / Redmi telefonlarını akıllıca tanımlayabilir. Oyun senaryolarında özel hızlandırma kanalları açabilir. Bu, oyun gecikmelerini ve donmaları önemli ölçüde azaltır.

XIAOMI MI ROUTER AX6000 FİYATI

Fiyatlandırmaya gelince, Mi Router AX6000 91 dolar fiyatla satılıyor. Şu anda Çin’de rezervasyonda. Cihaz, 8 Ocak saat 10: 00’da satışa sunulacak.

Exit mobile version