Xiaomi Mi Pad 5 Çıkış Tarihi ve Özellikleri Belli Oldu

Xiaomi Mi Pad 5 tabletinin haberlerini birkaç aydır duyuyorduk. Tabletin çıkış tarihi şimdi belli oldu. Çok yakında karşımıza gelecek olan bu tabletin bazı özellikleri de ortaya çıktı. İşte tüm detaylar!

Söylediğimiz gibi bu tabletin sızıntılarını geçtiğimiz aylarda duyduk. Şimdi ise tabletin çıkış tarihi karşımızda. Mi Pad 5 adlı yeni tableti çok yakında piyasada göreceğiz. Aynı zamanda birkaç gün içinde tüm detaylarıyla da karşımıza çıkacak.


Göz atmak isteyebilirsiniz: Xiaomi Mi MIX 4 tasarımı ortaya çıktı


Xiaomi Mi Pad 5 çıkış tarihi belli oldu

Şirket henüz bu tablet hakkında çok fazla açıklamada bulunmadı. Ancak Weibo adlı sitede şirketin paylaştığı bir fotoğraf, tabletin kalem desteği ile geleceğini gözler önüne serdi. Fakat kutudan tabletle birlikte kalem çıkıp çıkmayacağı henüz gizemini koruyor.

Bu fotoğraftan anladığımız diğer bir özellik ise tasarım ile alakalı. Fotoğrafta gördüğümüz üzere bu tablet düz bir çerçeveye sahip olacak. Ayrıca kenarlarındaki anten çizgileriyle birlikte metal tasarımı ve LTE/5G bağlantı desteğini de görüyoruz.

Xiaomi Mi Pad 5
Xiaomi Mi Pad 5

Xiaomi Mi Pad 5 sızan görüntüsü ve özellikleri

Diğer sızıntılardan bahsedecek olursak, söylentilere göre Mi Pad 5 serisinde üç adet tablet olacak. Mi Pad 5, Mi Pad 5 Lite ve Mi Pad 5 Pro olarak üç tabletle şirket karşımıza gelecek. Tabii bu sızıntılar doğruysa. Ek olarak tabletlerin 10.9 inç IPS LCD ekranlarla geleceği de söylentiler arasında. Bunun yanında bir de tüm tabletlerin 120 Hz yenileme hızı ve 240 Hz dokunmatik örnekleme hızı ile geleceği söylentileri de mevcut.

Bilgilere göre, standart Mi Pad 5 modeli ve Pro modeli Qualcomm Snapdragon 870 işlemcisiyle gelecek. Ancak Mi Pad 5 Lite modelinin Qualcomm Snapdragon 860 işlemcisiyle geleceği söylentileri var.

Mi Pad 5 çıkış tarihi

Ek olarak, sızan görüntü, Mi Pad 5 modelinin arka kısımda Mi 11 benzeri bir kamera yuvasıyla geleceğini bizlere gösteriyor. Ayrıca model bir de kalem için bölmesi olan bir klavye koruyucu kılıfa sahip olacak. Şirket, Mi Mix 4 model cihazını da 10 Ağustos tarihinde duyuracak. Bununla birlikte bu tarihte Mi Pad 5 de karşımıza çıkacak. Tanıtıma 4 gün kadar az bir süre kala daha fazla detay görmeyi bekliyoruz.

Exit mobile version