Xiaomi Mi Mix 4 ile 5 dakikada telefonunuzu şarj edin

İki yıldır beklenen Xiaomi Mi Mix 4, geliştirilme aşamasında… Xiaomi prestijli yelpazesinden vazgeçmedi. Ve sosyal ağ Weibo’daki Çinli bir sızıntının sözlerine göre, markanın bir akıllı telefonu, ana mobil piyasada bugüne kadar benzersiz bir özelliğe sahip olacak: 200W’a ulaşan ultra hızlı şarj. Bu şüphesiz Mi Mix 4’tür.

Xiaomi markasından iki gerçek amiral gemisi akıllı telefonu geçtiğimiz günlerde piyasaya sürüldü. Tabii ki Mi 11 ve Redmi K40 serisinden bahsediyoruz. Bu markayı ve ürünlerini beğenmeyebilirsiniz, ancak Mi 10’dan başlayarak kabul etmelisiniz, premium akıllı telefon pazarına girdi ve şimdi üst düzey modeller yapıyor. Birinci sınıf özelliklerle geldiklerini ve hatta rakiplerde bulunamayan bazı özelliklerle övünebileceklerini kastediyoruz. Bunların arasında kamera performansı ve hızlı şarj desteğinden bahsedebiliriz. Ancak bunlar 2021’in tek amiral gemisi modelleri olmayacak.

Xiaomi Mi 10S lansman tarihi belli oldu

XIAOMI MI MIX 4 İLE HIZLI ŞARJ TEKNOLOJİSİ

Bugün, tanınmış bir blog yazarı, Xiaomi’nin şu anda, geçici olarak yılın ikinci yarısında piyasaya sürülmesi planlanan yeni bir amiral gemisi ürününü test ettiğini bildirdi. Daha da ilginci, ilk 200W hızlı şarj olan akıllı telefon olacak. Ayrıca, bu Xiaomi telefonu yüksek güçlü kablosuz şarjı destekleyecek ve şarjı tersine çevirecek.

Bir hatırlatma olarak, Xiaomi’nin en hızlı şarj olan akıllı telefonu, 120W şarjı destekleyen Xiaomi Mi 10 Ultra’dır. Maalesef, selefi daha hızlı bir şarjla gelmedi. Ayrıca 115W şarjı da destekler. Dolayısıyla, 200W şarjlı yeni Xiaomi cep telefonu bittiğinde, yalnızca Xiaomi’nin en hızlı şarj akıllı telefonu değil, aynı zamanda dünyanın en hızlı şarj cihazı olacak.

AKILLI TELEFONUN ÖZELLİKLERİ

Bu Xiaomi telefonun adı hakkında kesin bir şey yok, ancak Xiaomi Mi MIX 4 ile uğraştığımızı düşünmek için her türlü neden var. İkincisi, ekran altı kamera teknolojisi ile gelmelidir. Xiaomi, geçtiğimiz yıl üçüncü nesil ekran altı kameranın seri üretimini gerçekleştirdi. Xiaomi ayrıca bunun için özel olarak bir dizi özel kamera optimizasyon algoritması geliştirdi. Ekran altı kameranın çekim etkisi temelde geleneksel kameranınki ile aynıdır. Böylelikle ekran altı lensin kullanım etkisini etkin bir şekilde iyileştirir.

Genel olarak bakıldığında yaklaşık iki yıldır görünmeyen Xiaomi Mi MIX 4, sadece gerçek bir tam ekran tasarımıyla gelmeye devam etmekle kalmayacak, aynı zamanda birinci sınıf konfigürasyon ve hızlı şarj performansına sahip olacak.

Exit mobile version