Xiaomi Mi Mix 3 Türkiye’de satışa sunuldu!

Mi mix 3

Çinli teknoloji devi Xiaomi’nin, Mi Mix 3 adını verdiği akıllı telefonu Türkiye pazarında satışa sunuldu. Çentiksiz bir tasarıma sahip olan ve komple ekrandan oluşan ön yüzüyle cihaz, görenleri kendine hayran bırakıyor.

Mi mix 3

Xiaomi Mi Mix 3 özellikleri ve fiyat bilgisi

Kızaklı bir tasarıma sahip olan telefonun ön kamerası kayar kapak açıldığında ortaya çıkıyor. 20 + 2 megapiksellik 2 adet ön kameraya sahip olan cihaz sizlere yüksek çözünürlüklü ve kusursuz selfie’ler çekmeyi vaat ediyor. Cihazın arka yüzünde ise yine 2 adet kamera kullanılmış ve bu kameralarda 12 megapiksel çözünürlüğünde resimler çekebiliyor.

Mi mix 3

Oldukça ince ve şık bir tasarıma sahip olan cihaz gücünü Snapdragon 845 işlemciden alıyor. 128 GB’lık devasa bir dahili depolama alanı sunan model 6.39 inç büyüklüğünde bir Amoled ekranla geliyor. Bu ekran sizlere toplamda 1080×2340 piksellik bir çözünürlük sunuyor. 6 GB Ram ile donatılan telefon siyah ve yeşil renk seçenekleriyle satışa sunuluyor. Cihazın internet üzerindeki Türkiye satış fiyatı 4399 tl olarak belirtilmiş. Bu güzel cihaz hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

Realme C1 2019 tanıtıldı!

Exit mobile version