Xiaomi Mi elektrikli scooter

Bilmeyenler için söyleyelim, Xiaomi aslında pek çok elektronik ürün geliştiren bir şirket. Lambalar, televizyonlar ya da notebooklar bunlardan sadece bir kaçı. Çinli teknoloji devi tarafından tasarlanan ve hali hazırda satışta olan Mi elektrikli scooter’da firmanın en dikkat çekici ürünlerinden biri.

Katlanabilir bir yapıda tasarlanan Mi elektrikli scooter 2017 yılında en önemli tasarım ödüllerinden RedDot’ın sahibi olmuş. Gerçekten oldukça şık bir duruşa sahip olan elektrikli scooter’ın bir çok güzel özelliği bulunuyor.

Tek bir şarjla 18.6 mil gibi uzun bir yol katedebilen Mi elektrikli scooter, çift disk fren sistemiyle beraber geliyor. Minimal bir tasarım anlayışıyla şekillendirilmiş olan scooter’ın direksiyonu üzerinde ise oldukça güçlü bir far bulunuyor. Scooter’ın şarj durumunu ise yine direksiyon üzerindeki Led’lerden takip etmeniz mümkün. Kontrollü bir şekilde hızlanabilen Mi elektrikli scooter’ın lastikleri de, şokları emebilecek bir şekilde tasarlanmış.

Beyaz ve siyah olmak üzere iki renk seçeneğine sahip olan elektrikli scooter aynı zamanda bir mobil uygulamaya da sahip. Böylelikle akıllı telefonunuzla senkronize bir şekilde çalışabiliyor. Internet üzerinden de satın alınabilen bu hoş scooter’ın fiyatı yaklaşık 2600 tl olarak belirtilmiş.

 

Exit mobile version