Xiaomi Mi A3 kullanıcıları Android 11 güncellemesinden rahatsız

Xiaomi, Mi A3 için kararlı bir Android 11 güncellemesi sunmaya başladı. Güncelleme, 1.4GB boyutunda ve diğer iyileştirmelerin yanı sıra Android 11’e bir sıçrama getiriyor. XDA Üyesi maciej.mackiewicz, bugün erken saatlerde Mi A3’ünde Android 11 güncelleme bildirimini aldı. Önümüzdeki günlerde daha fazla cihaza sunulması bekleniyor. Ancak, ilk raporlar güncellemede her şeyin tamamen iyi olmayabileceğini öne sürüyor. Bu nedenle birkaç gün daha beklemenizi öneririz.

Xiaomi Mi 11 Pro sızdırıldı

XIAOMI MI A3 ANDROID 11 GÜNCELLEMESİ İLE NELER ALIYOR?

Güncelleme, Chat Bubbles desteği, akıllı cihaz kontrolleri, yeni medya kontrolleri, tek seferlik izinler, kablosuz Android Auto desteği, konuşma bildirimleri ve çok daha fazlası dahil olmak üzere tüm standart Andriod 11 güzelliklerini içeriyor.

Mi A3’ün Android 11 güncellemesi için değişiklik günlüğü:

– Geliştirilmiş Bildirim gölgesi.
– Görüşme balonları.
– Daha iyi izin yönetimi.
– Geliştirilmiş DND.

XIAOMI MI A3 KULLANICILARI ANDROID 11 GÜNCELLEMESİ İÇİN NE YAPMALI?

Android 11 güncellemesi Mi A3 kullanıcılarına yayılmaya başladı. Ancak, genellikle aşamalı OTA sunumlarında olduğu gibi, tüm cihazlarda kullanılabilir hale gelmesi biraz zaman alabilir. Güncelleme bildirimini henüz almadıysanız, indirmeye uygun olup olmadığını görmek için Ayarlar> Sistem> Sistem Güncellemesi’ne gidebilirsiniz. Burada bulunan “Güncellemeyi Kontrol Et” seçeneğini tıklayabilirsiniz. Ancak bu aşamada bunu yapmamanızı tavsiye ederiz.

Güncellemeyi kabul eden kullanıcılar artık kendilerini telefonlarının hiç yanıt vermediği talihsiz durumda buluyor. Güncelleme yeni olduğu için, tam olarak ne olduğu hakkında çok fazla bilgi veya bu durumda takılıp kalan kullanıcılar için herhangi bir çözüm mevcut değildir.

Bu, Mi A3’ün güncellemesinde sorunların yaşandığı ilk sefer değil. Bu yılın başlarında, bir güncelleme telefondaki çift SIM işlevselliğini bozdu. Xiaomi daha sonra bir hata düzeltmesi yapmaya devam etti. Bu durumda, görünen hasar telefonun ilk bakışta ölmüş gibi göründüğünden, kullanıcılara birkaç gün beklemelerini öneriyoruz.

Mi A3, kutudan çıkar çıkmaz Android 9 Pie ile piyasaya sürüldü. Sonunda bu yılın başlarında Şubat ayında Android 10’a güncellendi. Android 11 güncellemesi büyük olasılıkla cihaza yapılan son güncelleme olacak. Ancak bir yıl daha güvenlik güncellemelerini almaya devam etmelidir. Bir Android One cihazı olarak Mi A3, son derece özelleştirilmiş bir MIUI kaplaması çalıştıran Xiaomi’nin diğer ürün serilerinin tam aksine, stoğa yakın bir Android deneyimi sunuyor.

Exit mobile version