Xiaomi Mi 11 Ultra ile teknolojik devrim!

Xiaomi MI 11 Ultra son zamanlarda çok yaygındı ve biz hiç şaşırmadık. Geçen yılki Mi 10 Ultra’nın resmi olarak Çin dışında piyasaya sürülmeyen başarısının arkasında yatan Mi 11 Ultra’nın birinci sınıf performans ve özellikler sunması bekleniyor. Görünüşe göre soğutma sistemi de onlardan biri.

Xiaomi, 29 Mart Pazartesi günü Mi 11 Ultra akıllı telefonunu piyasaya sürüyor. Etkinliğe az bir süre kala şirket, cihazla birlikte gelen temel özellikleri açıkladı. Xiaomi Bugün, cihazın tam faz değişimli soğutma teknolojisine sahip olacağını doğruladı.

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G ile Kendini Özgürleştir!

XIAOMI MI 11 ULTRA TELEFONUNDAKİ SOĞUTMA TEKNOLOJİSİ NE İŞE YARAYACAK?

Bir Weibo gönderisinde şirket, Xiaomi Mi 11 Ultra’nın dünyada bu soğutma teknolojisine sahip ilk cihaz olacağını söyledi. Şirketin sözleri doğruysa, içindeki organik bir hidrokarbon malzeme katı, sıvı, gaz halini değiştirecektir.

Akıllı telefonun yonga setinin çekirdeği ısındığında, orijinal olarak katı bir termal ped olan bu eleman, içindeki ısıyı emmek için katıdan sıvıya değişecektir. Sonrasında da bu ısı, sıvının buharlaşmasını sağlayacak ve bu ikinci aşamada, ısıyı tamamlayıcı VC ıslatma plakasına aktaracak.

Geçen yıl şirket, Mi 10 Ultra-grafen-bakır sandviçine üç ana element içeren bir soğutma sistemi, ek bir grafen levha ve oldukça iletken bir film getirdi. Ancak 2021’de cihazı serin tutma yaklaşımının biraz farklı olacağı iddia ediliyor.

Belki de katı hal, ısıtma plakalarının kendisi olarak adlandırılmıştır veya bundan daha fazlası vardır.

XIAOMI’NIN YENİ TELEFONUN BAZI ÖZELLİKLERİ

Daha fazla bilgi edinmek için Pazartesi günkü lansmanı bekleyelim. Mi 11 Ultra’nın odaklanacağı tek alan bu değil. Cihaz, olası bir 50MP GN2 sensörü, 48MP Periscope Telefoto ve 48MP ultra geniş lenslerle kamera teknolojisinde büyük bir adım atıyor.

Cihazın 120Hz yenileme hızına sahip 6.81 inç OLED QHD + kavisli ekrana, Snapdragon 888 yonga setine, 12GB’a kadar RAM, 5.000mAh silikon-oksijen anot pil ve 67W şarjlı olduğu söyleniyor.

Exit mobile version