Xiaomi Mi 11 Pro sızdırıldı

Xiaomi, Aralık ayında Mi 11’i çoktan resmi yaptı ve telefon bugün harika sonuçlarla satışa çıktı. Ancak Weibo’daki sızıntılara göre, yakın gelecekte bir noktada bir Mi 11 Pro da geliyor. Geçen yıl bir Mi 10 / Mi 10 Pro ikilisine nasıl sahip olduğumuzu düşünürsek bu mantıklı olacaktır. Mi 11 Pro’nun yukarıda mavi ve gümüş olarak görebileceğiniz bu sızdırılmış görüntülerde resmedildiği iddia ediliyor.

Konsollardaki gümrük vergisi azaltıldı!

XIAOMI MI 11 PRO BEKLENEN ÖZELLİKLERİ

Belki şaşırtıcı bir şekilde arkadaki kamera adasının tasarımı Mi 11’de görülenden tamamen farklıdır. Mi 11 Pro’nun biri periskop yakınlaştırma çeşidinde olmak üzere dört kamerası ve yanında “120x” yazısı vardır. Xiaomi’nin bu telefonun Mi 10 Ultra’dan daha az dijital olarak yakınlaştırmasını istemediğini söylüyor.

Yazının geri kalanı, ultra genişliğin 35 mm eşdeğer odak uzaklığı 12 mm’ye sahip olduğunu gösteriyor. Ayrıca periskopun ise 120 mm’ye gittiğini ortaya koyuyor. Diğer atıcılardan biri muhtemelen Mi 11’dekiyle aynı 108 MP sensör olacak şekilde. Ayrıca bu akıllı telefonda son kamera daha yumuşak yakınlaştırma için 2x veya 3x tele olabilir.

XIAOMI MI 11 PRO İLE İLGİLİ DİĞER BEKLENENLER

Henüz Mi 11 Pro’nun ön tarafının bir resmine sahip değiliz. Ancak söylentilere göre 6.81 “boyutu, kavisli kenarları, 1440×3200 çözünürlüğü, 120 Hz ile Mi 11’in sahip olduğu aynı ekranı bulmayı beklemelisiniz. Yenileme hızı, 480 Hz dokunma örnekleme hızı ve 1.500 nit zirve parlaklığı olması bekleniyor. Kaputun altında Snapdragon 888 yonga seti, elbette en yüksek seviyede hüküm sürmelidir.

Xiaomi Mi 11 Pro, Xiaomi Mi 11 ile kesinlikle aynı ekranı alacak. Bu sadece özellikleri için değil, ekranın sol üst köşesine gömülü ön kamera için de geçerli.

Daha önce Xiaomi Mi 11 Pro modelinin Xiaomi tarafından geliştirilen üçüncü nesil bir alt ekran ön kamera ile donatılacağı bildirilmişti. Bu teknoloji, yeni bir tescilli piksel düzenlemesi ve yeniden tasarlanmış bir piksel sürüş devresi kullanır. Bu, ekranın ön kısmının ışık iletimini artırır. İddiaya göre, bu, geleneksel bir ön kamerayla aynı kalitede fotoğraflar elde etmenizi sağlar.

 

 

Exit mobile version