Xiaomi Mi 11, Ocak 2021’de piyasaya sürülecek

Xiaomi Mi 10 ve Mi 10 Pro amiral gemisi telefonları bu yıl şubat ayında resmiyet kazandı. Çinli markanın Ocak 2021’de Xiaomi Mi 11 ve Mi 11 Pro’yu duyurabileceğine dair söylentiler yaygınlaştı. Bugün, Çin’den güvenilir bir ihbarcı da Mi 11 serisinin gelecek yıl Ocak ayında duyurulacağını iddia etti.

Üreticilerin çoğu, önümüzdeki yıl amiral gemisi cihazları için erken sürümler planlıyor gibi görünüyor. Samsung’un Ocak ayında Galaxy S21 serisini teslim etmesi bekleniyor ve OnePlus’ın OnePlus 9 ailesini Nisan yerine Mart ayında piyasaya süreceği söyleniyor. Şimdi Xiaomi hakkında benzer bir rapor duyuyoruz.

Redmi Note 9 Pro 5G ve Redmi Note 9 Pro arasındaki fark!

Mi 10 serisinin halefinin Mi 11 veya Mi 20 olarak adlandırılıp adlandırılmayacağı henüz onaylanmadı. 2021’in başlarında bir sonraki Mi serisi amiral gemisini piyasaya sürerek, Xiaomi’nin Snapdragon 875 mobil platformunu piyasaya sürmek için Çin’de ilk markayı piyasaya sürmesi bekleniyor. Qualcomm’un yarın SD875 SoC’yi duyurması muhtemel. Tipster’ın en son Weibo gönderisinin makine çevirisi, Xiaomi’nin Mi 11’i ağ sertifikasyonu için gönderdiğini ve bu da Ocak ayında resmiyet kazanabileceğini gösteriyor.

XIAOMI MI 11 AKILLI TELEFONUN BAZI ÖZELLİKLERİ

Yakın tarihli bir rapor, SD875 ile çalışan Xiaomi Mi 11’in kavisli bir ekran ve üçlü arka kameralarla donatıldığını ortaya çıkardı. Üçlü atıcılar 108 megapiksel bir ana kameraya sahip olacak ve 30x’e kadar yakınlaştırma desteği ile gelecek. Telefonun ultra geniş lensi makro çekimler yapabilecek.

Xiaomi Mi 11 Pro’nun delikli tasarıma sahip kavisli bir ekrana sahip olacağı tahmin ediliyor. Quad HD + çözünürlük ve 120Hz yenileme hızı üretmesi bekleniyor. Vanilya Mi 11’in de aynı çözünürlük ve yenileme hızını destekleyip desteklemeyeceği belli değil.

Mi 11 Pro’nun dörtlü kamera kurulumuna sahip olup olmayacağına dair net bir kanıt yok. Bu ayın başlarında, 4’ü 1 arada piksel gruplama teknolojisinin ana kamerasının 50 megapiksellik çekim yapmasına izin vereceği bildirilmişti. Mi 11 Pro’da 48 megapiksel veya 12 megapiksellik bir telefoto lensin de bulunması bekleniyor.

 

Exit mobile version