Xiaomi Mi 10S lansman tarihi belli oldu

Xiaomi Mi 10S takma adıyla yaklaşan bir Xiaomi telefonunun birkaç listesi bu hafta sonu JD.com’da görüldü. Listeler, şirketin yakında bu yeni telefonun gelişini onaylayabileceğini öne sürdü. Bugün, Weibo tanıtıcısı aracılığıyla Xiaomi Mi 10S’nin 10 Mart’ta saat 14: 00’de (yerel saat) resmi hale getirileceğine dair bir onay yayınladı.

Markanın bugün piyasaya sürdüğü poster, yalnızca Xiaomi Mi 10S’nin tanıtım tarihini doğrulamakla kalmıyor, aynı zamanda arka tasarımını ve renk çeşitlerini de ortaya koyuyor. Görüldüğü gibi telefon siyah, beyaz ve mavi gibi tonlarda satışa sunulacak.

WhatsApp, Google Drive ve iCloud için yeni özellik getiriyor

Telefonun arkadan görünümü, kamera modülünün geçen yıl Çin’de resmiyet kazanan Xiaomi Mi 10 Ultra’nın kamera muhafazasına benzeyeceğini ortaya koyuyor. Mi 10S’nin kamera kurulumunda 108 megapiksellik bir birincil kamera ve diğer üç lens, bir çift LED flaş ünitesi ve başka bir sensör bulunur.

Yakın geçmişte TENAA ve 3C Çin sertifika yetkililerinde ortaya çıkan M2012J2SC akıllı telefonun Xiaomi Mi 10S akıllı telefon olabileceği görülüyor. TENAA listesi, kavisli kenarları olan delikli bir ekrana sahip olacağını ortaya çıkardı. Aşağıda gösterilen poster, Mi 10S’nin Harmon Kardon hoparlörlerle donatılacağını gösteriyor.

Snapdragon 870 yonga seti, Xiaomi Mi 10S akıllı telefona güç veriyor olabilir. 3C görünümü, 33W hızlı şarj ile gönderilebileceğini gösteriyordu. Cihazın, akıllı telefonun diğer özelliklerini Xiaomi Mi 10 5G’den ödünç alabileceği tahmin ediliyor. Bu nedenle, 90Hz yenileme hızına sahip 6,67 inç AMOLED FHD + ekrana, 20 megapiksel ön kameraya, 108 megapiksel + 13 megapiksel + 2 megapiksel + 2 megapiksel dörtlü kamera sistemine ve bir 4,780 mAh batarya.

Xiaomi Mi 10S Özeti

Xiaomi Mi 10S, Xiaomi tarafından piyasaya sürülecek bir akıllı telefon. Telefonun dokunmatik ekranla geleceği söyleniyor.

Kameralar söz konusu olduğunda, Xiaomi Mi 10S’nin 108 megapiksel birincil kamera içeren dörtlü bir kamera kurulumu olduğu söyleniyor. Özçekimler için tek bir kamera kurulumuna sahip olduğu söyleniyor.

Xiaomi’nin yeni akıllı telefonu, Android’e dayanmaktadır. Klasik Beyaz, Zarif Siyah ve Gizemli Mavi renklerde piyasaya sürüldüğü söyleniyor.

Xiaomi Mi 10S’deki bağlantı seçeneklerinin Wi-Fi ve GPS içerdiği söyleniyor. Telefondaki sensörlerin parmak izi sensörü içerdiği söyleniyor.

Exit mobile version