Xiaomi Mi 10i 5G’nin çıkış tarihi açıklandı

Xiaomi, Kasım ayında Çin pazarı için üç yeni Redmi Note 9 akıllı telefonu duyurdu. Aynı cihazlar 5 Ocak’ta Xiaomi Mi 10i 5G adıyla Hindistan pazarına sunulacak gibi görünüyor. Mi 10i, cihazın genel adı olması mümkündür.

Xiaomi Hindistan, cihazı Twitter’da satmaya başladı. Hint Xiaomi hesabının Twitter üzerinden duyuru yapıldı. Şirket “Yeni yıla mükemmel bir başlangıç” yazdı. Ardından hemen Mi 10i 5G’nin resmi olarak Ocak ayının ilk haftasında piyasaya çıkacağını belirtti.

Redmi 8 kullanıcılarına MIUI 12 müjdesi

XIAOMI MI 10i ÖZELLİKLERİ

Xiaomi, duyurunun yanı sıra akıllı telefonun temel özelliklerini gösteren bazı teaserlar da ekledi. Resmi web sitesinde 108MP ana kamera, yüksek yenileme hızı ekranı ve Snapdragon 750G platformunu ifade eden “en son” yonga seti için teaserları gördüğümüz bir açılış sayfası kurdu. Ayrıca cihazın yan tarafına da bir göz atarak, sol taraftaki SIM tepsisini ve Redmi Note 9 Pro 5G’nin tasarımına uygun olan kavisli arka tarafı ortaya çıkarıyoruz.

Note 9 Pro 5G’nin temel özellikleri arasında 120Hz yenileme hızına sahip 6.67 inç IPS LCD, Samsung’un 1 / 1.52 ”ISOCELL HM2 108MP ana sensörü ve 33W hızlı şarjlı 4.820 mAh pil bulunur.

Belirtilmemiş olmasına rağmen, Xiaomi Hindistan akıllı telefonun “en yeni” SoC ile donatıldığını söylüyor. Bu, büyük olasılıkla yakın zamanda duyurulan Snapdragon 888 olan Snapdragon 750G serisinde olacağını gösteriyor. Cihazın genel performansındaki iyileştirmelerden sorumludur.

6GB veya 8GB RAM varyantlarına sahip olması mümkündür. Dahili depolama da 128GB veya 256GB olmalı ve UFS 2.2 standardına dayalı olanı saklayabilmelidir. Cihazda değişiklik olup olmayacağını kontrol etmek için resmi duyuruyu beklemek gerekir.

Hindistan için yapılan duyuru ile daha fazla ülkeye hizmet verilmesi bekleniyor. Bu, Batı’ya teslim edilecek olanla aynı küresel versiyon olmalıdır. Ürünün fiyatının ne olacağı henüz açıklanmadı. Daha fazla bilgi muhtemelen 5 Ocak 2020’de yayınlanacak.

XIAOMI MI 10i BEKLENEN FİYATI

Redmi Note Pro 5G, en iyi sürümüyle yaklaşık 305 dolara geldi. Mi 10i 5G’nin yaklaşık değerler için gelmesi mümkündür. Şimdiye kadar yapılan açıklamanın sadece Çin ve Hindistan pazarları için olduğunu hatırlatmak gerekir.

Exit mobile version