Xiaomi Katlanabilir Telefon Çalıştı

xiaomi katlanabilir telefon

Katlanabilir telefon uzun zamandır beklenen, lakin kayda değer bir gelişmenin olmadığı alandı. Ama bu alanda Samsung ve Flexpai yeni katlanabilir telefonlarını çok yakında piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Bunun dışında Xiaomi de katlanabilir telefon üzerinde çalışımlar yürütüyordu. Bugün itibari ile, Xiaomi’nin ürettiği katlanabilir telefon çalışırken görüntülenmiş bulunuyor.

Evan Blass tarafından açıklanan bilgilere göre Xiaomi‘nin katlanabilir telefonu görüntülendi. Twitter üzerinden açıklanan paylaşımlara bakılırsa Xiaomi akıllı telefonun MIUI 10 arayüzü ile birlikte çalıştığı belli oluyor. Bunun dışında bu kısa videoda ekranın katlanıp akıllı telefon formuna dönüştürüldüğü izlenebiliyor. Bu konuda resmi bir açıklama olmasa da katlandığı zaman her iki tarafından da kavisli bir ekrana sahip olan yeni akıllı telefon duyurulmuş oldu.

Evan Blass bu videonun gerçek olup olmaması hakkında bilgi sahibi olmadıklarını da bildirdi. PhoneArena’da yayınlanan bir habere göre de daha önceden OnePlus 6T ile yapmış olduğu isabetli sızıntılarla ön plana çıkan Ishan Agarwal ise, söz konusu telefonun videosunu kendisine Xiaomi’ye yakın olan biri tarafından gönderildiğini de özellikle belirtti.

Exit mobile version