Xiaomi Fotoğraf Gizleme Nasıl Yapılır?

Xiaomi fotoğraf gizleme adımlarını takip ederek telefonunuzu eline alan kişilerin belirli fotoğrafları görmesini engelleyebilirsiniz.

Xiaomi Fotoğraf Gizleme

Xiaomi fotoğraf gizleme özelliği ile akıllı telefonunuzda yer alan ancak başka bir kişinin görmesini istemediğiniz fotoğrafları saklamanızı sağlıyor. Xiaomi’nin akıllı telefon modellerinden birine sahipseniz bu işlemi gerçekleştirip gerçekleştiremeyeceğiniz ile ilgili düşünmenize gerek yoktur. Bunun için sadece birkaç basit adımı uygulamanız yeterli olacaktır.

Akıllı telefonunuzda gizli kalmasını istediğiniz fotoğrafları meraklı gözlerden korumak için aşağıda yer alan adımları takip edebilirsiniz. Bu adımları uyguladıktan sonra seçtiğiniz herhangi bir fotoğraf gizlenecektir. Ayrıca bu adımlar sadece fotoğraflar için değil, galerinizde yer alan videolar üzerinde de uygulayabileceğiniz adımlardır.

Xiaomi Fotoğraf Gizleme Adımları

Xiaomi marka akıllı telefon modellerinde bir fotoğraf ya da video gizlemek için takip etmeniz gereken adımlar bu şekildedir. Bu adımların sonuna geldiğinizde seçtiğiniz medya ögesi otomatik olarak gizli albüme taşınacak ve sizin dışınızda kimse o medya ögesini göremeyecektir.

Xiaomi Gizlenen Fotoğraflar Nerede Yer Alır?

Telefonunuzda gizlediğiniz bir fotoğraf ya da videonun artık gizli olmasını istemiyorsanız yukarıdaki adımları takip ederek gizli albüme gidin ve gizlediğiniz medya ögesini bulup üzerine basın. Daha sonra aşağıda bir kilit simgesi olacaktır. Bu simgenin üzerine dokunun. Medya ögesinin yeni albümünü seçin. Örneğin “kamera” albümüne taşıyabilirsiniz.

Bunu yaptığınızda o fotoğraf ya da video artık gizli olmayacak, telefonunuzu eline alan bir kişi galeriye girip ilgili albümden o medya ögesini görüntüleyebilecektir.

Bu işlemi gerçekleştirmeden önce iki kez düşünmenizde fayda var çünkü önemli medya ögelerinizin gizli olması, telefonunuzun başkalarının eline geçmesi hâlinde oldukça kritik bir öneme sahip bir süreçten sizi koruyabilir.

Xiaomi, fotoğraflarınızı gizlemenizin yanı sıra uygulamalarınızı da gizlemenizi sağlıyor. Xiaomi telefonlarda uygulama gizleme adımlarını takip ederek uygulamaları da gizleyebilirsiniz.

Exit mobile version