Xiaomi Ekran Altı Kameralı Amiral Gemisiyle Geliyor

Xiaomi, bu sene Mi 11 Ultra modelinden daha premium bir telefonla gelecek. Yeni modelin özellikleri ortaya çıktı. Söylentilere göre bu modelde UWB özelliği ve bir ekran altı kamera olacak. İşte diğer detaylar!

Bu sene çıkmasını beklediğimiz cihazın özellikleri ortaya çıktı. Ve bu özellikler, şirketin Mi 11 Ultra’dan daha üstün bir akıllı telefon planladığını gösteriyor. Sızıntının kaynağı Digital Chat Station’a göre, şirketin bir sonraki amiral gemisi “M2106118C” kod adına sahip ve birkaç etkileyici özellik ile gelecek.


Benzer İçerik: Realme, İlk Laptop ve Tabletini Tanıtacağı Tarihi Açıkladı


Xiaomi, Mi 11 Ultra’dan daha güçlü bir telefonla geliyor

Bu gizemli M2106118C telefonu güzel bir sürpriz oluyor. Şirket son zamanlarda kameralara çok fazla ilgi gösteriyor. Bu sebeple akıllı telefon muhtemelen en yeni Snapdragon amiral gemisi işlemcisi ve benzer şekilde etkileyici kamera kurulumu ile gelecek.

Sızıntıda gördüğümüz üzere bir ekran altı kamera mevcut. Xiaomi‘nin teknolojiyi uygulaması, muhtemelen söz konusu telefonla birlikte karşımıza çıkacak. Mevcut Mi 11 Ultra ve Mi Mix Fold amiral gemisi cihazlarında bu özellik mevcut değil.

Yeni amiral gemisi, UWB özelliğine sahip olacak

Xiaomi’nin henüz uygulamaya koymadığı bir diğer amiral gemisi özelliği de Ultra geniş bant (UWB) teknolojisiydi. Rakipleri Apple ve Samsung, birinci sınıf telefonlarına, iPhone 12 serisine ve Samsung Galaxy S21 Ultra’ya bu özelliği şimdiden koydular. UWB, şirketin mevcut premium telefonlarında şaşırtıcı bir şekilde yoktu. Ancak şirket nihayet bu teknoloji trendine dikkat ediyor gibi duruyor.

Xiaomi Mi 11 Ultra
Xiaomi Mi 11 Ultra

Bilmeyenler için ultra geniş bant teknolojisi, Apple AirTag ve Samsung SmartTag gibi konum bulma araçlarıyla karşımıza çıkan bir radyo teknolojisi. Böylece gelecekteki amiral gemisinde bu desteği alarak, Xiaomi’nin kendi UWB cihazını yayınlamayı planladığı sonucuna da varıyoruz.

Gizemli telefonun bir başka özelliği de 120 W hızlı kablolu şarj özelliği. Kablosuz şarj ise 70 W hızlı şarjı destekleyecek. Kısa bir süre önce, Xiaomi’nin gelecekteki amiral gemisi cihazlarına 200W kablolu şarj ve 120W kablosuz şarj desteği vereceği söylentilerini duymuştuk. Ek olarak söz konusu cihaz Mi 10T veya Mi 10T Pro telefonlarının halefi olabilir.

 

Exit mobile version