Xiaomi 12 Ultra özellikleriyle dikkat çekiyor

Xiaomi 12 Ultra, diğer canavarca özelliklerin yanı sıra 50 MP birincil sensörde şaşırtıcı 1920 fps süper ağır çekim video çekimi sunabilir.

Xiaomi, görünüşe göre yaklaşmakta olan Xiaomi 12 serisinde 1920 fps süper ağır çekim video yakalamayı test ediyor. Bu mod, Xiaomi 12 modellerinde yer aldığı tahmin edilen 50 MP birincil kamerada test ediliyor. Diğer özellikler hala net değil. Ancak Xiaomi’nin Snapdragon 898 Soc, 120 Hz LTPO ekran ve daha fazlası dahil olmak üzere mevcut en son teknolojiyi sunmasını bekliyoruz.

İŞTE XIAMO 12 ULTRA CİHAZININ DETAYLI ÖZELLİKLERİ

50 MP lensli üçlü birincil kamera sistemine sahip olduğu tahmin edilen çalışmalarda bir Xiaomi 12 Ultra hakkında bilgi ortaya çıkmıştı. Bunlara 50 MP süper alt ana kamera, 50 MP süper geniş açılı lens ve olası 5x periskopik yakınlaştırmaya sahip 50 MP telefoto lens dahildir.

Digital Chat Station, Xiaomi 12’deki ana kameranın 1920 FPS süper ağır video çekimi sunacağını belirtti. Xiaomi görünüşe göre bu özelliği en iyi iki Xiaomi 12 modelinin mühendislik örneklerinde test ediyor. Bu 50 MP birincil kamera, test edilen her iki amiral gemisi modelinde aynı olacak. Geniş açı ve periskop lensin teknik özelliklerinin farklı olması muhtemel.

Kesinti yapması beklenen diğer özellikler arasında 1 Hz ile 120 Hz arasında dinamik olarak değişebilen; bir LTPO uyarlanan yenileme hızı ekranı ve Snapdragon 898 SoC yer alıyor. Xiaomi 12 Ultra ve Pro 50 MP dizilere sahipken; normal Xiaomi 12 varyantının 200 MP sensöre sahip olması bekleniyor.

KAMERALARIN PERFORMANSINI GÖRMEK GEREKECEK

Genel olarak, özellikler kağıt üzerinde oldukça cazip duruyor. Bununla birlikte, daha yüksek megapiksel sayılarına sahip olmak bir şeydir. Yazılım işlemeyi doğru yapmak başka bir şeydir. Bu kameraların gerçek hayatta ne kadar iyi performans gösterdiğini görmemiz gerekecek.

Samsung, amiral gemisi telefonlar için 200 MP ISOCELL HP1 ve 50 MP Dual Pixel Pro ISOCELL GN5 sensörlerinin piyasaya çıktığını duyurdu. Bu nedenle bu sensörlerin yeni Xiaomi 12 serisine geçmeleri muhtemel.

Exit mobile version