Xiaomi 12 Akıllı Telefonun Arka Paneli Sızdırıldı

Xiaomi 12 arka paneli göründü. Akıllı telefonun kamera adası tasarımı ortaya çıktı. Gelin detaylara birlikte bakalım...

Xiaomi’nin Snapdragon 8 Gen 1’e sahip ilk akıllı telefonlardan biri olan Xiaomi 12 akıllı telefonu tanıtmasına sadece birkaç hafta kaldı. Bu arada, yaklaşmakta olan cihazın arka panelinin şüpheli bir görüntüsü sızdırıldı. Bildirildiğine göre Xiaomi, Xiaomi 12’nin kamera muhafazasını da gizlemek için yeni yöntemlere yöneliyor.

Xiaomi CIVI İle Çarpıcı Bir Benzerlik

Sözde bir Xiaomi 12 render’ı Twitter ve Weibo’da dolaşıyor. Bazı insanlar bunun Xiaomi’nin bir sonraki amiral gemisi akıllı telefonu olduğundan emin olsa da; bu görsel ile ilgili başka fikirler de ortada dolaşıyor. Aşağıdaki fotoğrafın gösterdiği gibi bilgi sızdıranlar; şirketin Eylül ayında piyasaya sürdüğü bir akıllı telefon olan Xiaomi CIVI ile çarpıcı bir benzerlik gösteriyor.

Her iki telefonun ön ekran tasarımı, çift kavisli ortada yer alan delik tasarımı ve çok dar çerçeveleriyle neredeyse aynı. Xiaomi 12’nin arka lensi, büyük bir lens artı iki küçük lens üçlü kamera kombinasyonu olan Redmi K30S’nin önceki tasarımına benzer. Arka kabuk aynı AG buzlanma işlemini kullanır.

Xiaomi 12 Sızıntısı İddia Edilen Arka Panel İle Eşleşiyor

Aşağıdaki karşılaştırmaya göre; birisi Xiaomi 12’nin beklenen kamera muhafazasını bir Xiaomi CIVI’nin üzerinde photoshopladı. Ancak @yabhishehd, Xiaomi 12’nin arka panelinin uygulamalı bir fotoğrafını da yayınladı. Fotoğraf doğrulanmamasına rağmen; Digital Chat Station tarafından geçen ay bahsedilen düzenlemeyle eşleşiyor.

Bu arada sızıntı yapan kişi, Xiaomi’nin kamera muhafazasının üzerine arka panelin kendisi ile aynı AG cam kaplamaları uygulayacağını iddia ediyor.

Xiaom 12 Serisinin Özellikleri

Xiaomi’nin bu ay Çin’de Xiaomi 12’yi ortaya çıkarması bekleniyor. Xiaomi 12 ve 12 Pro, Snapdragon 8 Gen1 işlemci ile gelecek. Ekran boyutu daha sonra yaklaşık 6.7 inç, 2K çözünürlük, 120Hz yenileme hızı olacak. İki model arasındaki fark noktası yine görüntüde olacak. Pro sürüm, 5x optik yakınlaştırmayı destekleyen ekstra bir telefoto lens ekleyecektir.

Xiaomi Cep Telefonu Departmanı Başkanı Zeng Xuezhong; Xiaomi 12’nin görüntülemede önemli bir atılıma sahip olduğu, en hızlı çekime, en doğru odaklamaya ve en güçlü gece sahnesine sahip olduğunu açıkladı. Ayrıca Xiaomi 12’nin performans çizelgesinde yer almakta özgür olduğunu söyledi. Lei Jun hatta, Xiaomi 12’nin yeni nesil Snapdragon 8’i aylar öncesinden aldığını defalarca vurguladı.

Xiaomi 12 ve Xiaomi 12 Pro, yeni nesil Snapdragon 8 işlemcilerle donatılmıştır. 120W kablolu hızlı şarjı destekler. Arka 50MP özel ana kamerayı desteklerken dört kavisli ekranı terk ederken; yerini çift kavisli ortalanmış bir sığınak alır.

Exit mobile version