Xiaomi 11 Lite 5G NE özellikleri ve fiyatı

Bir sızdırıcı olan Yogesh Brar'a göre, Xiaomi 11 Lite 5G NE'nin fiyatı ve özellikleri ortaya çıktı.

Çinli akıllı telefon markası Xiaomi’nin yakında Xiaomi 11 Lite 5G NE akıllı telefonu piyasaya sürmesi bekleniyor. Ancak henüz resmi bir lansman tarihi yok. Telefon, bu ayın sonlarında, Yogesh Brar’ın sızdırdığı bilgiye göre Hindistan’da piyasaya çıkacak. Yaklaşan Xiaomi akıllı telefonun Mi markasını bırakması muhtemel. Mi 11 Lite 4G’nin üzerinde bir fiyat etiketine sahip olacak.

NE takma adının ‘New Edition’ anlamına geldiğini biliyoruz. Daha önce marka, ülkede 5G bağlantısı kullanıma sunulduğunda Mi 11 Lite’ın 5G varyantını tanıtmayı planladığını açıklamıştı.

XIAOMI 11 LITE 5G NE FİYATI

Bir sızdırıcı olan Yogesh Brar’a göre, Xiaomi 11 Lite 5G NE’nin 2 bin 655 TL ile 2 bin 900 TL arasında bir yerde fiyatlandırılması muhtemeldir. Tipster, cihazın 2 bin 900 TL altında fiyatlandırılacağından emin. İlginç bir şekilde, Realme GT Master Edition akıllı telefonun altını oyduğu söyleniyor.

AKILLI TELEFONUN BEKLENEN ÖZELLİKLERİ

Son rapora göre, Xiaomi’nin sızdırılan akıllı telefonu, Realme GT Master Edition’da kullanılan aynı yonga seti olan Qualcomm Snapdragon 778G SoC işlemcisinden destek alacak. İşlemcinin 128 GB yerleşik depolama ile birleştirilmesi muhtemeldir. Ancak RAM seçeneği henüz belli değil.

CİHAZIN KAMERA ÖZELLİKLERİ

Cihazın kamera özellikleri de sızdı. 8MP snapper, 5MP lensle birlikte 64MP birincil atıcı içeren üçlü arka kamera modülü olacak. Özçekimler ve görüntülü aramalar için 20 MP’lik bir atıcı olacak . Akıllı telefon Android 11 işletim sistemine dayalı MIUI 12.5 üzerinde çalışacak.

Exit mobile version