Xerox’ta Atama: Edouard Gueden EMEA Sorumlusu

Xerox, Jacques-Edouard Gueden’i Eylül ayının sonundan beri geçici olarak görev aldığı Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (EMEA) Operasyonlarından sorumlu Başkan Yardımcısı ve Başkanı olarak atadığını duyurdu. Gueden, Xerox Başkan Yardımcısı ve CEO’su John Visentin’e rapor verecek.

Xerox’ta Atama

Visentin “Jacques-Edouard, Xerox’un tüm ürün, hizmet ve yazılım portföyünü yeni ve mevcut müşterilere ve ortaklara ulaştırmak için EMEA genelinde Xerox’un pazara giriş ekiplerinden sorumlu olacaktır. Müşterilerin neye ihtiyacı olduğuna dair derin bilgisi ve bölge genelindeki uzun vadeli ilişkileri, performansı ve büyümeyi artırmada katkı sağlayacak” dedi.

Jacques-Edouard Gueden Kimdir?

32 yıllık bir şirket emektarı olan Gueden, kariyeri boyunca satış ve pazarlamada artan sorumluluklar üzerine çeşitli liderlik pozisyonlarında görev yaptı. Son olarak Fransa, Belçika ve Lüksemburg Başkanı olarak hizmet verdi. Bundan önce Gueden, EMEA Ticari Operasyonlar ve Pazarlamadan sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı olarak görev yapıyordu.

Gueden, “Portföyümüzü ve kabiliyetlerimizi genişletirken, EMEA’daki odak noktamız Xerox’un mevcut ve yeni teknolojileri için farkındalığı ve geliri artırmak olacaktır. Ekibe, Xerox müşterileri ve ortakları için güçlü sonuçlar sunmak üzere liderlik etmeyi sabırsızlıkla bekliyorum” dedi.

 

 

Exit mobile version