Xbox Series X ve S oyun konsolunun ilk reklamı yayınlandı

Geçtiğimiz hafta, Xbox ekiplerinin Xbox Series X ve Xbox Series S için promosyon kampanyasını resmi olarak başlatma fırsatı oldu. Xbox, Power Your Dreams reklamıyla, Xbox’ın gücü sayesinde oyuncuları yeni dünyalara taşımak istiyor. Xbox haberleri ve yeni konsollarla ilgili yeni duyuruların yanı sıra daha fazla tanıtım etkinliği planlandığı öğrenildi.

XBOX SERIES X VE S’İN ÇIKMASINA 4 HAFTA KALDI

Xbox Kıdemli Pazarlama Müdürü ve Xbox Series X Lansmanının Lideri Josh Munsee, geçen haftanın sonunda gördüğümüz reklamın geniş çapta dağıtılmasının amaçlandığını ve ücretli bir medya kampanyası planladıklarını açıkladı.

GTA VICE CITY 2’DEN İLK EKRAN GÖRÜNTÜLERİ

Bir oyuncuya Xbox’ın piyasaya sürüldüğünde hala kaputun altında neler olabileceğini merak edilen sorulara cevap veren Josh Munsee, konsolun henüz bitmediğini onayladı.

Josh Munsee “Bunu söyleyip durduğumuzu biliyorum ama gerçekten daha fazlası var. Bu ücretli medya kampanyamızın başlangıcıdır. Ancak lansmana kadar geçen dört hafta içinde, hala çok sayıda küresel aktivasyon, etkinlik ve içeriğimiz var. Çok eğlenceli olacağa benziyor!” ifadelerine yer verdi.

MICROSOFT XBOX SERIES X VE S REKLAMA ÖNEM VERİYOR

Microsoft, Xbox One neslindeki reklamcılığa çok az yatırım yaptı. Ancak Xbox Series X | S’nin piyasaya sürülmesi, genel halkla daha fazla iletişim kurmak için mükemmel bir zaman.

Yeni Xbox Series X | S’de henüz açıklanmayan yeni içeriğe gelince, 4K ve 60 fps’de DiRT 5 oynanışı yeni geldi. Bu hafta aynı zamanda hakkında daha fazla bilgi edinme fırsatı olacak makinelerin yetenekleri görmüş olacağız.

İŞTE XBOX SERIES X VE S TANITIM FİLMİ

https://www.youtube.com/watch?v=DIMAujZpry0

 

Exit mobile version