Xbox oyun kumandası güncellemesi neler getiriyor?

Microsoft'un yeni Xbox denetleyicisi ürün yazılımı, eşleştirilmiş cihazlar arasında hızla geçiş yapmanızı sağlar.

Yeni Xbox oyun kumandası güncellemesi, cihazlar arasında geçişi daha sorunsuz hale getirmeyi amaçlıyor. Xbox konsolu ile iOS cihazı arasında geçiş yapmak her zamankinden daha kolay olacak. Microsoft, Series X | S kontrol cihazları için yeni ürün yazılımını test ettiğini duyurdu. Microsoft, Çarşamba günkü güncellemede şunları yazdı:

İnsanların koleksiyonlarında zaten bulunan Xbox aksesuarlarıyla geriye dönük uyumluluğu korumanın ve nasıl oynamayı seçerseniz seçin en iyi oyun deneyimini sunmamızı sağlamanın önemli olduğuna inanıyoruz.

Yeni bellenimin Bluetooth destekli Xbox One denetleyicileri için test edildiği bildiriliyor. Xbox Elite Wireless Controller Series 2, Xbox Adaptive Controllers ve Bluetooth Low Energy desteği ekleyecek.

MICROSOFT XBOX OYUN KUMANDASININ DAHA İYİ GEÇİŞ DENEYİMİ VERECEĞİNİ SÖYLEDİ

Microsoft, konuyla ilgili “cihazlar arasında daha iyi uyumluluk sağlar. Ayrıca daha iyi eşleştirme deneyimlerine izin verir” dedi.

En önemlisi, güncelleme ayrıca bir platformlar arası oynatma özelliği de ekleyecek. Ayrıca bu, ilk kez kullanıcıların kontrol cihazlarını aynı anda iki cihazla eşleştirmesini sağlayacak. iPad gibi bir Bluetooth ana bilgisayarı ve Xbox konsolu gibi bir Xbox Kablosuz ana bilgisayarı düşünün. Microsoft’a göre bu, bir Xbox konsolu ile bir iOS cihazı arasında geçişi her zamankinden daha kolay hale getirerek kullanıcı deneyimini iyileştirecek.

Microsoft, “Denetleyici, giderek Xbox oyunlarınız için cihazlar arasında ortak temas noktanız olacak. Xbox konsolunu oyunun ötesine taşımak için yatırım yapıyoruz. Bu nedenle Xbox denetleyicilerinin her iki Xbox konsolunda da eşit derecede iyi çalışması gerekir. Bluetooth cihazları ve tüm bu cihazlar arasında geçiş yapmak kolay olmalıdır.” diye yazdı.

Ürün yazılımı güncellemesi, “Dinamik Gecikme Girişi” ekleyerek gecikme sorunlarını da giderecektir. Bu, daha sorunsuz ve duyarlı bir oyun deneyimi için Xbox denetleyicisinin kendisine daha verimli bir şekilde denetleyici girişi sağlar. Microsoft’a göre, ürün yazılımı güncellemesi bugün Alpha Skip-Ahead ve Alpha kullanıcılarına sunulacak.

 

Exit mobile version