Xbox Gold Haziran 2021 ücretsiz oyunları açıklandı

Xbox Live Gold ve Xbox Game Pass Ultimate aboneleri, Haziran ayında Microsoft’un Xbox Games with Gold programı kapsamında dört ücretsiz oyun kazanır ancak bunlardan yalnızca birini tanıyabilirler. Bu 2013’ün Injustice: Gods Among Us.

The King’s Bird and Shadows: Awakening, ay boyunca ücretsiz olarak indirilebileceği için, yepyeni oyunlara girmek isteyen oyuncular için Haziran Xbox One ve Xbox Series X | S oyunları tam size göre. Ayrıca geriye dönük uyumluluk aracılığıyla klasik oyun serisine geliyor. Haziran ayı NeoGeo Battle Coliseum ve Injustice: Gods Among Us oyuncuların ücretsiz olarak indirebileceklerini görecek.

İŞTE XBOX GOLD HAZİRAN 2021 OYUNLARI VE OYUNLARLA İLGİLİ BİLGİLER

The King’s Bird ilk olarak 2018’de piyasaya çıktı. Üstelik oyun 1-30 Haziran tarihleri ​​arasında satışta olacak. Oyuncuları fiziğe dayalı hareketlerle sorunsuz bir platform macerasına gönderen ödüllü bir sanatsal oyundur.

NeoGeo Battle Coliseum 1-15 Haziran tarihleri ​​arasında ücretsiz olarak indirin. 2007’de Xbox 360 ve PS2’de piyasaya çıkmıştı. Yapılan incelemelerde, “NeoGeo Battle Coliseum’da birçok karakter, etiket takımı saldırıları ve makul miktarda strateji potansiyeli olmasına rağmen” olduğu ortaya çıktı.


İlginizi Çekebilir: Microsoft, Xbox Live Gold fiyatını artırdı


Injustice: Gods Among Us 16-30 Haziran tarihleri ​​arasında çıkacak. Xbox 360’ın en ikonik DC kahramanları 2013 dövüş oyununu ön plana çıkarıyor.

Son olarak, Shadows: Awakening 16 Haziran – 15 Temmuz tarihleri ​​arasında satışta olacak. Haziran ayının Xbox Gold serisine gerçek zamanlı taktik savaşı içeren bir aksiyon RPG’si geliyor. Oyuncular, uzun süredir ölü kahramanların ruhlarını tüketmek için “Gölge Diyarı”ndan çağrılan bir iblisin kontrolünü ele geçirecekler.

MAYIS OYUNLARI HALEN İNDİRİLMEYE AÇIK

Bu oyunların piyasaya çıkması için biraz zaman var. Ayrıca Armello, Tropico 4 ve Dungeons 3 Mayıs 2021’de Xbox Games with Gold oyunlarıydı. Bu oyunları indirmek için hala zamanınız var.

Exit mobile version