Xbox Games With Gold Şubat ayı ücretsiz oyunları: Gears 5, Resident Evil ve daha fazlası…

Microsoft, Xbox Games With Gold Şubat 2021’in tüm serisinin bir Xbox Series X oyunlarını içereceğini duyurdu. Xbox Games With Gold aboneleri Şubat ayında normal dört oyun yerine beş oyunu ücretsiz olarak alabilecekler. Tesadüfen bir Xbox Live Gold aboneliğinin fiyatının arttığı ayla aynı değildir.

Şubat için Xbox Games with Gold oyunları ve tarihleri

Gears 5: 1-28 Şubat tarihleri ​​arasında satışta
Resident Evil: 1-28 Şubat tarihleri ​​arasında
Dandara: Trials of Fear Edition: 16 Şubat-15 Mart
Indiana Jones and the Emperor’s Tomb: 1-15 Şubat tarihleri ​​arasında sunulacak.
Lost Planet 2: 16-28 Şubat tarihleri ​​arasında…

FIFA 21, 2020’de Avrupa’nın en çok satan oyunu oldu

Şubat ayı ücretsiz oyunlarıyla ilgili bilgiler…

Resident Evil yeniden yapımı aynı şekilde tüm ay boyunca satışta. Resident Evil Village ve 7 Mayıs 2021 lansman tarihi ile ilgili dünkü haberler ışığında bu tam zamanında bir seçim. Bu, 2015 yılında Xbox One’da başlatılan 2002 konsol oyununun yeniden düzenlenmiş sürümüdür.

Xbox için 2003 aksiyon-macera oyunu Indiana Jones and the Emperor’s Tomb, 1 Şubat – 15 Şubat tarihleri ​​arasında mevcuttur. Xbox One ve Xbox Series X ile geriye dönük uyumludur. Microsoft’un sahip olduğu Bethesda Softworks ışığında zamanında hazırlanmış bir seçimdir. MachineGames’in yeniden yapılandırılmış Lucasfilm Games şirketi için yepyeni bir Indy macerası üzerinde çalıştığını duyurdu.

Ayın ikinci yarısında, Brezilya stüdyosu Long Hat House’dan 2018, 2D Metroidvania Dandara, 16 Şubat – 15 Mart tarihleri ​​arasında ücretsiz. Capcom’un 2010 yılında Xbox 360 için üçüncü şahıs nişancı oyunu Lost Planet 2, 16 Şubat – 28 Şubat arası kullanılabilir.

Capcom ayrıca 15 Şubat’a kadar Dead Rising remaster’a da sahip (Ocak Games With Gold serisinin bir parçası). Bandai Namco, Ocak ayı sonuna kadar mevcut olan diğer iki oyunun arkasındaki yayıncıdır. 2004 Xbox aksiyon-macera oyunu Breakdown ve 2017 bulmaca-platform oyunu Little Nightmares.

Exit mobile version