Xbox Game With Gold Ocak Oyunları açıklandı

Xbox Live Gold, Ocak ayı ücretsiz oyunları belli oldu. Bu oyunlar, Xbox Live Gold ve Xbox Game Pass Ultimate abonelerine ücretsiz olarak sunulacak.

Microsoft’un ücretsiz verdiği Xbox Games with Gold Ocak oyunları belli oldu. Buna göre ücretsiz olacak oyunlar oyunseverleri pek memnun etmeyecek gibi. Bu oyunlar; NeuroVoider, Aground, Radiant Silvergun ve Space Invaders Infinity Gene.

Xbox Live Gold üyeleri, sınırlı bir süre için bu oyunlara özel erişime sahip olacak. Gold’un tüm harika avantajlarına ek olarak Xbox Game Pass ile 100’ün üzerinde yüksek kaliteli oyuna erişim sağlayan Xbox Game Pass Ultimate üyeleri de sahip olacak.

İşte ücretsiz olacak oyunlar ve tarihleri

*Radiant Silvergun: 1 Ocak – 15 Ocak
*Neuro Voider: 1 Ocak – 31 Ocak
*Space Invaders Infinity Gene: 16 Ocak – 31 Ocak
*Aground: 16 Ocak – 15 Şubat

NeuroVoider

Sibernetik bir dünyada geçen ve siberpunk sanatçısı Dan Terminus’tan orijinal bir film müziği içeren, nükleer enerjili silahların sonsuz kombinasyonlarını kullanarak kanunsuz robot ordularıyla savaşın. Oyun en fazla dört arkadaşınızla oynanıyor. Ya da bu hack ‘n’ slash çift çubuklu nişancı RPG’sinde tek başınıza saldırın.

Aground

İnsanlığın hayatta kalması ve yıldızlara ulaşması için zanaat ve inşa etmeniz gerekecek. Yeni teknolojinin kilidini açmak, ejderhaları yükseltmek veya uzaya fırlatmak olsun, gökyüzü kelimenin tam anlamıyla sınır değildir. Kaybedileni kurtar ve her şeyi yeniden inşa et!

Radiant Silvergun

Treasure tarafından restore edilen efsanevi dikey nişancı, orijinal arcade versiyonunu bu kadar ünlü yapan aynı shoot ’em up oyunuyla geri dönüyor. “Ikaruga tarzı” çekim modu gibi yeni eklemeler, bu harika nişancı oyununda eğlenceyi artırmaya yardımcı oluyor. Oyun ilk olarak 1998’de oyun salonlarında ve SEGA Saturn’de piyasaya çıkmıştı. Radiant Silvergun, Treasure tarafından restore edildi ve 2011’de Xbox 360’a getirildi. Şimdi ise Xbox Games with Gold’a erişimi olan oyuncular Radiant Silvergun’ın yeniden geliştirilmiş sürümüne ücretsiz olarak ulaşabilecekler.

Space Invaders Infinity Gene

Nesiller boyu video oyunlarını tanımlayan oyun, yeni bir bükülme ile geri döndü. Oynadıkça hem görünüm hem de his açısından gelişen toplam 143 aşamayı oynayın. Yeni aşamaların, yeni güçlendirmelerin ve yeni özelliklerin kilidini açın, tamamı hayal gücüyle çarpıcı görsellere kadar.

Exit mobile version