Xbox Game Pass Ultimate abonesi olanlara Spotify Premium ücretsiz

Xbox Game Pass, oyunlara ek olarak yakın gelecekte Ultimate aboneleri için ücretsiz Spotify Premium üyeliği vermeye hazırlanıyor. Microsoft’un abonelik tabanlı oyun hizmeti, 2017’deki başlangıcından bu yana üye sayısında büyüyor. Şu anda bu yıl itibarıyla 23 milyon abonelik ile devasa bir kullanıcı tabanına sahip.

Xbox Game Pass, Ultimate üyelik programı için, Funimation ve Disney Plus gibi çevrimiçi akış hizmetlerini ücretsiz deneme teklifleri ile birçok heyecan verici çapraz tanıtım anlaşması yaptı. Ek olarak Spotify Premium, bu son geliştirmeden önce Game Pass ile eşleştirildi. Oyun platformu, bu eşleşme sonrasında üye olanlara Ekim 2019 yılında 6 aylık ücretsiz Spotify Premium üyeliği verdi.

Battlefield 6 oyunundan 2 ekran görüntüleri

Xbox Game Pass Ultimate Spotify Premium üyeliği hediyesiyle ilgili görüntü sızdırdı

Twitter veri madencisi Aggiornamenti Lumia dün Xbox Game Pass Ultimate için ücretsiz Spotify Premium teklifini tanıtan bir görüntü sızdırdı. Şimdiye kadar, görüntünün kendisi bunun gerçekleşeceğinin tek göstergesidir. Teklifin ne zaman başlayacağı bilinmiyor. Ayrıca yeni abonelerin Xbox Game Pass Ultimate’a üyeliğiyle kaç aylık ücretsiz Premium üyeliği alacağı belli değil. Hatta bunun kalıcı bir girişim mi yoksa sadece geçici bir özellik mi olacağı da bilinmiyor. Xbox, genelde bunun gibi geçici avantajlar sunar.

Spotify, Game Pass ile abonelikleri artırmayı başardı. Game Pass’in aylık küçük bir ücret karşılığında çok sayıda heyecan verici Xbox oyunu sundu. Sadece bu değil, geçen yıl Microsoft, deneysel Project xCloud’u Xbox Game Pass’e ekledi. Oyuncuların kütüphanelerine seçkin Android mobil cihazlardan erişmesine izin verdi.

Xbox Game Pass daha güçlü oluyor. Spotify ile yapılan ortaklık, Aggiornamenti Lumia’nın sızıntısının doğru çıkarsa daha fazla aboneye yol açacak. İster kalıcı bir fikstür olsun, isterse başka bir geçici promosyon anlaşması olsun. Her Xbox Game Pass Ultimate aboneliğiyle birlikte ücretsiz yeni oyunlara sahip olacaksınız. Ayrıca Spotify’ın sunduğu çeşitli müzikleri ve özel podcast’leri deneme şansını sevecek pek çok insan var.

Exit mobile version