Xbox Game Pass Ultimate Aboneliği için Büyük Avantaj

Yeni aboneler ve aboneliğini kapatıp geri dönmek isteyen aboneler için Game Pass Ultimate aboneliğinin ilk üç ayı yalnızca 1 dolar.

Xbox game pass gift cards are seen in a store in Krakow, Poland on August 26, 2021 (Photo by Beata Zawrzel/NurPhoto via Getty Images)

Popüler oyun platformlarından birisi olan Xbox Game Pass Ultimate, birinci şahıslara özel güçlü kitaplığı ve geniş üçüncü şahıs oyunları yelpazesi sayesinde oyun dünyasındaki en iyi değerlerden biri olmaya devam ediyor. Aylık 15 dolarlık normal fiyatında bile Game Pass Ultimate oldukça iyi bir abonelik olarak karşımıza çıkıyor.

Sonuçta, Xbox Vitrini’nde yakında çıkacak olan tüm Game Pass oyunlarını gördünüz mü? Abone olmayı düşünüyorsanız, şu anda bunu yapmak için en iyi zaman. Microsoft, en iyi Game Pass Ultimate promosyonunu geri getirdi. Yeni aboneler, Game Pass Ultimate’ın ilk üç ayını toplam 1 ABD Doları karşılığında alabilirler.

Microsoft her zaman yeni abonelere ilk aylarını bir dolar karşılığında teklif etti. Ancak bunun gibi bir anlaşmanın ortaya çıkması yaygın değil. Eğer eski bir aboneyseniz, geri dönen bir üye olarak da bu fırsattan yararlanabilirsiniz.

Xboc Game Pass Ultimate 3 Aylık Büyük İndirim Sundu 

Game Pass Ultimate aboneliği, yüzlerce Xbox ve PC oyununa erişim sağlar. Dünyanın en popüler abonelik hizmetlerinden birisi olan Game Pass Ultimate ile her ay kitaplığa daha fazla oyun eklenir. Ayrıca, desteklenen oyunları Xbox Cloud Gaming aracılığıyla telefonunuzda yayınlayabilirsiniz.

Ultimate aboneler, ücretsiz aylık oyunlar da dahil olmak üzere Xbox Live Gold avantajlarından da yararlanır. Üç aylık deneme süreniz sona erdikten sonra, iptal etmediğiniz takdirde sizden aylık 15 ABD doları ücret alınacaktır.

Game Pass ile ilgileniyorsanız ancak ağırlıklı olarak PC’de oynuyorsanız, bu tekliften bir PC Game Pass aboneliği için de yararlanabilirsiniz. PC Game Pass normalde ayda 10 ABD dolarıdır. Ancak şu anda ilk üç ayınızı toplam 1 ABD doları alabilirsiniz.

Yakın zamanlarda, ünlü teknoloji devi Microsoft, piyasaya sürüldüğü gün Xbox Game Pass’i de süsleyen uzun bir gelecek oyunlar listesi açıkladı.

Game Pass Akışı Samsung TV’lere Geliyor

Uzun süredir Xbox Game Pass’in oyun oynamadaki en iyi değer olduğunu düşündük. Çünkü bunun tadını çıkarmak için aslında bir Xbox’a ihtiyacınız yok. Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti, buluttan ekranlı hemen hemen her cihaza oyun akışı yapmanızı sağlayarak telefon, tablet veya dizüstü bilgisayarınızda hızlı bir Halo, Forza veya Gears of War oturumu almayı kolaylaştırır. Ama gerçekçi olalım: Bu oyunlar TV’de oynanmak içindir.

Bu nedenle Microsoft, konsol satın almak zorunda kalmadan oturma odanızda gerçek bir konsol tarzı oyun deneyiminin keyfini çıkarmanıza olanak tanıyan Xbox uygulamasını Samsung TV’lere getiriyor. Xbox TV uygulaması, 30 Haziran’da Samsung’un 2022 Akıllı TV’leri söz konusu olduğunda oyunla ilgili her şey için tek adresiniz olacak yeni Samsung Gaming Hub’ın bir parçası olacak.

Exit mobile version