Xbox Game Pass Temmuz ayı oyunları belli oldu

Microsoft, Temmuz 2021’de Xbox Game Pass platformuna gelecek altı oyunun daha olduğunu duyurdu. Bunlar; Dragon Quest Builders 2, Tropico 6, EA Sports UFC 4, Bloodroots, The Medium ve Farming Simulator 9. Bu oyunlar Temmuz ayı boyunca farklı platformlarda yer alacak.


İlginizi Çekebilir: Xbox Game Pass TV’ye geliyor


İşte Xbox Game Pass Temmuz ayı oyunları:

8 Temmuz

Dragon Quest Builders 2 (Bulut)
Tropico 6 (Bulut, Konsol ve PC)
UFC 4 (Konsol)

15 Temmuz

Bloodroots (Bulut, Konsol ve PC)
Farming Simulator 19 (Bulut, Konsol ve PC)
The Medium (Bulut)

XBOX GAME PASS HAZİRAN AYI OYUNLARI

Geçen ay Microsoft, Gang Beasts ve Limbo dahil olmak üzere bir sürü oyun ekledi. Bununla birlikte her zaman olduğu gibi, yeni gelenler memnuniyetle karşılandığında oyunlar Xbox Game Pass’ten ayrılmalıdır. Ayrıca bu ay, EA Sports UFC ve EA Sports UFC 2, 14 Temmuz’da EA Play aracılığıyla Xbox Game Pass’ten, Endless Space, Downwell ve CrossCode ise 15 Temmuz’da ayrılacak.

Xbox Game Pass, Microsoft’tan bir abonelik hizmetidir ve çok iyi bir anlaşmadır. Ayrıca abonelik fiyatına uygun çok sayıda oyun var. Bununla birlikte her ay yeni oyunlar platforma geliyor. Ayrıca Haziran ayında Microsoft, yılın her çeyreğinde “Game Pass’e en az bir yeni, birinci taraf oyunu” getireceğini söyledi. Xbox Game Pass, ilk üç ay için ayda 1 dolardır; bundan sonra, PC’de veya konsollarda aylık 9,99 dolar; her ikisini de içeren Ultimate katmanı ayda 14,99 dolar tutarındadır.

Xbox Game Pass Ultimate’a sahip aboneler, artık Apple cihazlarında ve Windows PC’de tarayıcılar aracılığıyla kullanılabilen Microsoft’un Xbox Bulut Oyun platformuna da erişir.

Exit mobile version