Xbox Game Pass: Ocak 2021 ile gelecek oyunlar

Xbox Series X harika bir makinedir. Ancak hayranlar hala büyük münhasır ürünleri beklerken Xbox Game Pass, video oyunlarında en iyi fırsat olmaya Ocak 2021 ile de devam ediyor. Abonelerin üçlü A vuruşlarından denenmesi gereken indie’lere kadar geniş bir kitaplığa erişmesine izin veriyor. Bu anlaşma, 2021 yılında EA Play’in Xbox Game Pass for PC ve iOS desteğine gelmesi ile daha da iyi hale geliyor.

Bunlar için henüz kesin tarihler olmasa da Xbox Game Pass bu ay oyuncuların konsolda, PC’de ve Android’de eğlenmesi için yeni oyunlar ekliyor.

PlayStation 1 oyunu 22 yıl sonra tamamladı

İŞTE XBOX GAME PASS OCAK 2021 OYUNLARI

EFootball PES 2021 Season Update

COVID-19 ve yeni nesil konsollar için deneyimlere odaklanma isteği nedeniyle Konami, futbol simülasyon serisine yeni bir giriş yapmak yerine Eylül ayında bir “Sezon Güncellemesi” yayınlamayı seçti. Bu tek seferlik bir şey gibi görünse de, bu muhtemelen genel olarak spor oyunları için daha iyi bir yaklaşım. eFootball PES 2021, esasen kadroda yapılan güncellemelerle eFootball PES 2020’dir. Ancak oyun, onu mevcut en iyi futbol oyunlarından biri haline getiren akıcı oyun, çevrimiçi işbirliği ve gerçek hayat etkinlikleri sunar.

7 Ocak’ta Console ve Android’e geliyor.

Injustice 2

Netherrealm’in DC Universe dövüş oyunu, oyuncuların Batman, Wonder Woman, Harley Quinn ve Joker gibi kahramanlar ve kötüler olarak bire bir savaşlarda savaşmasına izin veriyor. Injustice 2, Batman’in acımasız bir diktatör haline gelen Süpermen’i devirdiği ilk oyunun hikayesini de sürdürüyor. Süpermen Rejimi düşmüş olabilir. Ancak oyuncular en sevdikleri karakterlerin versiyonlarını oluştururken topluma karşı hala ele alınması gereken tehditler var.

7 Ocak’ta Konsol, PC ve Android’e geliyor.

The Little Acre

Bu bağımsız macera oyunu, 1950’lerin İrlanda’sında geçen bir baba ve kızın hikayesini anlatıyor. Aidan, kendi kayıp babasını ararken ortadan kaybolunca Lily onu bulmaya karar verir. Yol boyunca ikisi de gizemli bir dünyaya taşınır. Little Acre, muhteşem elle çizilmiş animasyonlar, güzel bir skor ve tam ses oyunculuğu sunuyor. İşaretle ve tıkla maceralarının hayranlarının denemesi gereken yüreklendirici (ama kısa) oyunlar.

7 Ocak’ta Console ve Android’e geliyor.

Neoverse

Geçtiğimiz ay Konsol ve Android için Game Pass’e geldikten sonra, güverte inşa eden haydut-lite Neoverse de PC’deki abonelerin kullanımına sunulacak. Oyun, ustalaşmak için strateji ve beceri gerektirir. Farklı oyun tarzlarına sahip üç benzersiz karakterin yanı sıra oyunu taze tutmak için yeterli kart ve canavar içerir.

14 Ocak’ta PC’ye geliyor.

Torchlight III

Ekim ayında piyasaya sürüldükten sonra, bu zindan sürünen aksiyon-RPG oyunu Game Pass’e geliyor. Önceki oyundan yaklaşık bir asır sonra yüksek bir fantezi dünyasında geçen Torchlight III, Novastraia’nın bir kez daha tehdit altında olduğunu görüyor. Oyuncular, yol boyunca macera ve şan bularak onu savunmak zorunda kalacaklar.

14 Ocak’ta Android ve Konsol’a geliyor.

What Remains Of Edith Finch

Bu BAFTA ödüllü oyun zaten bir bağımsız klasik. What Remains of Edith Finch, olağandışı koşullar altında ölen aile üyeleri hakkında çeşitli hikayeler anlatıyor. Oyuncular Finch ailesinin evini ve geçmişini keşfederken, Edith’in anlattığı gibi her aile üyesinin hayatının son gününü yaşayacaklar. Bu mini oyun deneyimleri, duygusal olarak karmaşık ve ölüme yaklaşımında provoke eden bir gizemle sarmalanmış durumda.

14 Ocak’ta PC’ye geliyor.

YIIK: A Postmodern RPG

3D JRPG’lerden ilham alan bağımsız bir oyun olan YIIK: A Postmodern RPG, keşfedilecek zindanlar, çözülecek bulmacalar ve sıradan nesnelerin silah olarak kullanıldığı sıra tabanlı savaşlar içeriyor. Film, karakter Alex ve arkadaşlarının bir kadının doğaüstü kayboluşunu araştırdığı 90’larda küçük bir kasabada geçiyor. Oyun, Metacritic’te karışık ve olumsuz eleştiriler kazanarak bölücü olduğunu kanıtlasa da, Game Pass RPG severlerin kendileri için denemesi için harika bir fırsat.

14 Ocak’ta PC’ye geliyor.

Leaving Soon

Her ay olduğu gibi Game Pass’ten çıkan oyunlar da var. 15 Ocak’ta FTL: Faster Than Light (PC), Arkadaşım Pedro (Konsol ve PC), Sword Art Online: Fatal Bullet (Konsol) ve Tekken 7 (Konsol) kaldırılacak. Bu oyunları gitmeden önce denemek için hala biraz zamanınız var. Ve her zaman olduğu gibi, bunlardan herhangi birini hala Game Pass’in parçasıyken satın almaya karar verirseniz yüzde 20 üyelik indirimi elde edeceksiniz.

 

Exit mobile version