Xbox Game Pass, Kasım 2021 İçin 9 Oyunu Onayladı

Microsoft, ayın ilk yarısında Xbox Game Pass abonelik hizmetine gelen dokuz oyunu onaylayarak Kasım 2021'i başlattı.

Microsoft düzenli olarak yeni Xbox Game Pass oyunları ekliyor. Şimdi Kasım ayının ilk yarısında abonelik hizmetine gelen dokuz oyunu açıkladı. Microsoft, Xbox Game Pass oyunlarını iki grup halinde açıklama ve yayınlama eğiliminde olduğundan; Kasım ayının ikinci yarısında Game Pass’e daha birçok oyun gelecek. Bu yüzden oyunseverlerin bu yeni oyunları da aklında tutması gerekir.

İşte Xbox Game Pass İle Gelece 9 Oyun

Her durumda, Kasım 2021 için yeni Xbox Game Pass oyunları, PC kullanıcıları Minecraft: Java ve Bedrock Sürümlerini aldığında; yani 2 Kasım’da başlayacak. Bu, Minecraft’ın PC’de Game Pass için ilk kez kullanıma sunulduğu anlamına geliyor. Ancak hizmetin konsol sürümü aracılığıyla uzun süredir oynanabiliyor. 2 Kasım ayrıca, Kasım 2021’de Xbox Game Pass için ilk gün oyunlarından biri olarak hizmet edecek bir “zen bulmaca oyunu” olan Unpacking’in eklenmesini görecek.

Ardından 4 Kasım’da Xbox Game Pass Ultimate ve PC için Game Pass aboneleri It Takes Two’da yılın en yüksek puanlı oyunlarından birine göz atabilir. A Way Out ve Brothers: A Tale of Two Sons, It Takes Two’nun yaratıcısından bir ortak platform oyunu, bu yılın başlarında piyasaya çıktığında geniş çapta beğeni topladı. Artık Game Pass Ultimate aboneleri, EA Play’e gelirken oyuna bir şans verebilir. 4 Kasım ayrıca, Kill It With Fire adlı örümcekleri öldürmeyle ilgili birinci şahıs oyununun eklendiğini görecek.

İşte Kasım Ayında Gelecek Tüm Oyunlar

9 Kasım, Xbox Game Pass aboneleri için Football Manager 2022’nin iki sürümünü denemeleri için özellikle büyük bir gün olacak. PC sürümü, Xbox Game Pass Ultimate abonelerine ve PC için Game Pass’e kaydolanlara ücretsiz olacak. Oyunun özel bir Xbox Sürümü ise bulut, konsol ve PC’de yer alacak. 9 Kasım’da Football Manager 2022’nin iki versiyonunun yanı sıra; yılın en çok beklenen Xbox oyunlarından biri olan Forza Horizon 5 de eklenecek.

Birkaç gün sonra 11 Kasım’da Xbox Game Pass aboneleri konsolda Grand Theft Auto: San Andreas – The Definitive Edition’ı; hem konsolda hem de PC’de One Step from Eden’ı kontrol edebilirler. Her ikisi de birinci gün Xbox Game Pass oyunlarıdır. Aboneler bu oyunlarla Kasım ayının ilk yarısında paralarının karşılığını alacaklardır.

Duyuruda belirtilmese de; 11 Kasım’da The Elder Scrolls 5: Skyrim – Anniversary Edition lansmanının da yer alacaktır. Görünüşe göre Skyrim’in Game Pass’teki mevcut sürümü, Anniversary Edition’a yükseltiliyor. Microsoft, herhangi bir nedenle diziliş için onu ayırma ihtiyacı hissetmedi. Bu nedenle Xbox Game Pass abonelerinin, yakın zamanda onaylanandan daha fazlasını sabırsızlıkla bekleyecekler.

Exit mobile version