Xbox Game Pass için Ocak Ayında Gelecek 9 Oyun

Microsoft, Ocak ayının ikinci yarısında Xbox Game Pass abonelik hizmeti için 2'si şu anda mevcut olan dokuz oyun daha onayladı.

Microsoft‘un Xbox Game Pass abonelik hizmeti, Ocak 2022’de piyasaya sürülen bir dizi yüksek profilli yeni oyun gördü. Daha da fazlası yolda. Microsoft, Ocak 2022’nin ikinci yarısı için Xbox Game Pass abonelik hizmetine dokuz oyunun daha geleceğini duyurdu. Ayrıca bu oyunlardan ikisinin abonelerin bugün erken saatlerde kontrol edebileceğini ifade etti.

Microsoft kısa süre önce 18 Ocak’ta Game Pass için Danganronpa: Trigger Happy Havoc Anniversary Edition’ı sürpriz bir şekilde piyasaya sürdü. Daha önce duyurulan Nobody Saves the World ile birlikte geliyor. Danganronpa daha önce başka platformlarda mevcut olsa da; ikisi de Xbox Game Pass’in birinci günü oyunlarıdır. Bu arada Nobody Saves the World, tamamen yepyeni bir sürüm. Ayrıca popüler bağımsız geliştirici Drinkbox Studios’un en son oyunu ve en iyi Guacamelee serisindeki çalışmalarıyla biliniyor.

Microsoft Xbox Game Pass için 20 Ocak’ta 4 Yeni Oyun Daha Sunacak

Bu ilk günkü sürümler, 18 Ocak’ın Xbox Game Pass aboneleri için büyük bir gün olmasını sağlıyor. Ancak bu hafta daha da fazlası yolda. 20 Ocak, dördü yepyeni, ilk gün çıkan altı farklı Xbox Game Pass oyununun lansmanını görecek. Hitman Trilogy, Pupperazzi, Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction ve Windjammers 2, Xbox Game Pass oyunları olarak 20 Ocak’ta çıkıyor. Rainbow Six Siege nihayet Game Pass’in PC versiyonuna doğru yol alıyor.

İşte Xbox Game Pass ile Gelecek Yeni Oyunlar ve Çıkış Tarihleri

Danganronpa: Trigger Happy Havoc Anniversary Edition – 18 Ocak (Cloud/Console/PC)
Nobody Saves the World – 18 Ocak (Console/PC)
Death’s Door – 20 Ocak (Cloud/Console/PC)
Hitman Trilogy – 20 Ocak (Console/PC)
Pupperazzi – 20 Ocak (Cloud/Console/PC)
Rainbow Six Extraction – 20 Ocak (Cloud/Console/PC)
Rainbow Six Siege – 20 Ocak (PC)
Windjammers 2 – 20 Ocak (Cloud/Console/PC)
Taiko no Tatsujin: The Drum Master – 27 Ocak (Console/PC)

20 Ocak’ta çıkacak olan yukarıda bahsedilen Xbox Game Pass oyunları Microsoft tarafından önceden onay aldı. Ancak dizide yeni ortaya çıkan bir başlık Death’s Door. Death’s Door; klasik Zelda tarzı oynanışı, zorlu patron dövüşleri ve Dark Souls benzeri bir atmosferle birleştirdi. Ayrıca bu oyun tüm 2021’in en yüksek puanlı oyunlarından biri oldu. Bu nedenle göze çarpan eleştiriler aldığını gören sürükleyici bir deneyim yaratıyor.

Ve son olarak, 27 Ocak’ta Taiko no Tatsujin: The Drum Master PC ve konsollarda Game Pass için yayınlanacak. Taiko no Tatsujin: The Drum Master, 70’in üzerinde şarkı ve yerel/çevrimiçi çok oyunculu desteği olan bir müzik/ritim oyunudur.

Exit mobile version