Xbox Game Pass for PC’nin Adı Değişti: PC Game Pass

Microsoft, Xbox Game Pass for PC'yi yalnızca PC Game Pass olarak yeniden markaladı. Gelin detaylara birlikte bakalım...

Xbox Game Pass, abonelik oyun hizmeti için iyi bir isimdir. Ancak Xbox Game Pass for PC değil. Bu nedenle Microsoft, PC sürümünün yeni adını, çok daha mantıklı olan PC Game Pass olarak değiştirdi. Bu isim değişikliğini duyurmak için dün gece The Game Awards sırasında rapçiler Lil Dicky ve GaTa ile bir araya geldi. Reklam spotu ayrıca, Sniper Elite 5 ve Pigeon Simulator dahil olmak üzere hizmete gelen dört yeni oyunu da ortaya çıkardı.

İşte PC Game Pass Platformunun Aldığı Oyunlar

Bu haftanın başlarında resmi Twitter hesabı tarafından tanıtılan PC Game Pass serisi dört yeni oyun aldı. Buna göre Sniper Elite 5, Pigeon Simulator, Trek to Yomi ve Hugecalf Studios’tan duyurulmamış yeni bir oyun. Bu yeni eklemeler, Total War: Warhammer III, A Plague Tale: Requiem, Redfall ve S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobly dahil PC Game Pass hizmetinde daha önce duyurulan oyunlara katılacak.

Yeni Oyun Kampanyalarıyla Büyümeye Devam Ediyor

Game Pass hizmeti, her geçen gün duyurulan veya eklenen yeni oyunlarla büyümeye devam ediyor. Game Pass aboneleri ayrıca Halo Infinite tek oyunculu kampanya, Final Fantasy XIII-2, keyifli küçük şehir kurucu Townscaper ve Stardew Valley’i de aldı. Sadece iki gün önce Xbox Series X aboneleri; Series Sam 4’ün şu anki nesile özel sürümünün eklenmesiyle şaşırdılar. Bethesda Softworks’ten gelenler de dahil olmak üzere; Microsoft tarafından piyasaya sürülen her birinci taraf oyununun kaderinde abonelik hizmetine katılmak var.

Sony, Game Pass Sürümünü Geliştiriyor

Tüm bu eklemeler ve sürprizler, Microsoft’un oyun aboneliği juggernaut’unun devasa ivmesini besliyor. Son raporlar, Sony’nin üç farklı abonelik teklifi katmanıyla kendi Game Pass sürümünü geliştirdiğini ortaya çıkarıyor. Ayrıca akışlı oyun hizmeti PlayStation Now’ı içerdiğini gösteriyor. Xbox Game Pass kitaplığı, güvenilir bir akış hizmetidir. Ayrıca platformu için oyun yapan dünyanın en büyük stüdyolarından bazılarıyla 400’den fazla güçlü oyun içeriyor. Sony’nin bu noktada nasıl bir geri dönüş akacağı şüpheli… Ama denediğinizi görmek eğlenceli olacak.

Exit mobile version