Xbox Game Pass Bazı Ortak Oyunlar Ekledi

Microsoft, Xbox Game Pass serisine abonelerin kontrol etmesi için sağlam ortak oyunlarla bazı harika yeni eklemeler yapıyor.

Microsoft‘un Xbox Game Pass abonelik hizmeti, çeşitli türleri temsil eden diziye düzenli olarak yeni oyunlar ekliyor. Yalnızca geçen ay, hayranların kontrol etmesi için Ninja Gaiden: Master Collection gibi klasik oyun koleksiyonlarından popüler korku RPG Omori’nin Xbox portu gibi ilk günkü sürümlere kadar çok sayıda Xbox Game Pass oyununun eklendiğini gördü. Geçen ay, abonelerin kontrol etmesi için hem çevrimiçi hem de yerel işbirliği seçeneklerini destekleyen bazı sağlam yeni kooperatif oyunları da eklendi.

Haziran 2022 için yeni Xbox Game Pass oyunlarının bir parçası olarak eklenen ilk yeni ortak oyun, 7 Haziran’da Spacelines from the Far Out oldu. İçinde, uzayda seyahat eden bir nakliye gemisini yönetmek için dört oyuncuya kadar birlikte çalışmak zorunda. Birincil amaç, gemiyi tek parça halinde hedefine ulaştırmaktır. Ancak asteroitler ve kuyruklu yıldızlar gibi tehlikeler ve sürekli olarak tükenen bir yakıt deposu tehdidi işleri zorlaştırabilir.

Far Out oyuncuları, yalnızca yolculuklarını raylarında durdurabilecek çeşitli tehditlere göz kulak olmakla kalmaz; aynı zamanda tüm yolculuk boyunca yolcularını memnun etmek için çalışmak zorundadırlar. Yolcuların yiyeceğe, eğlenceye ve daha fazlasına ihtiyacı vardır. Bunların sağlanamaması, gemideki eşyalara zarar vermek için yola çıkan asi sabotajcılarla sonuçlanacaktır. Örneğin, üzgün bir yolcu yerçekimi makinesine gidip onu kırabilir. Gemideki herkesin ve her şeyin havada yüzmesine neden olabilir. Yerçekimi makinesi sabitlendiğinde, yere ani düşüş yaralanmalara neden olabilir. Bu da oyuncuların bir tıbbi istasyona sahip olmasını gerektirir. Tüm gemiler bunlarla donatılmaz.

Xbox Game Pass Yeni Eşli Oyunlar

Xbox Game Pass aboneleri, Spacelines from the Far Out’ta ilerledikçe, işleri daha rahat hale getirmek ve yolculukları daha kolay tamamlamak için gemilerini yeni ekipmanlarla donatma fırsatına sahip olacaklar. Bununla birlikte, bir gemi yok edilirse veya gazı biterse, oyuncular her şeyi en baştan yepyeni, özelliksiz bir gemiyle başlatmak zorundadır.

Overcooked oyunlarını anımsatan Spacelines from the Far Out’ta gemiyi çalıştırmak söz konusu olduğunda bir kaos duygusu var. Roguelike’larda bulunan yüksek bahisleri ekleyin ve Far Out’tan Spacelines ile hızlı bir şekilde kazanan bir formüle sahip olun. Haziran’da Xbox Game Pass’e eklenen en iyi yeni oyunlardan biri ve oynamak için yeni bir kooperatif oyununa ihtiyaç duyan herkes için mükemmel bir seçim.

Haziran 2022’de Xbox Game Pass’e eklenen diğer büyük yeni ortak oyun, hizmetin bu yılki en yüksek profilli sürümlerinden biri olan Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge. Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge, ilk gün Xbox Game Pass oyunu olarak çıktığı 16 Haziran’daki lansmanından bu yana eleştirel beğeni topladı. Hem klasik Teenage Mutant Ninja Turtles beat ’em up’lara hem de 1987 çizgi filmi Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge’a birçok büyük TMNT hayranı için gerçekleşen bir rüyadır.

Exit mobile version