Xbox Bazı Oyunlarda Büyük İndirim Yapıyor

Xbox Games Store'un Mayıs ayının son haftasındaki Süper Tasarruf İndirimi, birçok klasik oyunun -95 oranında indirimli olduğunu gösteriyor.

Xbox Game Store’da büyük indirimler başladı. Video oyunları oynamak hızla çok pahalı bir hobi haline gelebilir ve oyun endüstrisinin sürekli olarak fiziksel oyun mağazalarından uzaklaşmasıyla birlikte, oyuncuların harika bir oyuna neredeyse sıfıra varması zorlaşıyor. Konsollarda dijital oyun satın almanın sorunu, konsolun şirketinin sistemdeki her dijital oyunun fiyatlarını doğrudan kontrol etmesidir. Yeni çıkan fiziksel oyunlar genellikle sadece birkaç ay sonra indirimli fiyatla bulunabilirken; dijital oyunlar artık orijinal sürüm fiyatlarını yıllarca tutabiliyor.

Satışlar, birçok oyuncu için tasarruf sağlayan bir ayrıcalıktır. Xbox Games Store, farklı yayıncılar veya türler için düzenli satışları sürdürmekte oldukça iyidir. Ancak bu dijital satışlar, nadiren fiziksel oyun mağazası satışlarının pazarlık kutusu fiyat indirimlerine ulaşır.

Xbox Games Store’da İndirimli Olan Bazı Oyunlar

Xbox Game Store’da Agony Sadece 2,5 TL

Ancak, Mayıs 2022’nin son haftası için Xbox Games Store, Xbox oyunlarında %80-95 arasında değişen indirimlerle böyle bir “Süper Tasarruf İndirimi” düzenliyor. Tahmin edilebileceği gibi, %90’ın üzerinde indirime sahip oyunların tümü başlangıç ​​için orta bütçeli oyunlardır. Ancak bu zaten düşük fiyatların düşürülmesi, cehennemde geçen 2018 korku oyunu Agony gibi bazı oyunların yalnızca 2,5 TL’ye düştüğü anlamına geliyor. Agony’nin normal fiyatı 50 TL olarak gösteriliyor ve bu da 47,5 TL’lik bir indirim yakaladığınızı ortaya çıkarıyor.

The Witcher 3 de İdirimli Oyunlar Arasında

Bununla birlikte, Süper Tasarruf İndirimi’nin gerçek cevherleri, %80-85 indirim aralığı civarındadır. Son on yılın en büyük ve en iyi incelenen oyunlarından biri olan The Witcher 3: Wild Hunt gibi bazı klasikleri içerir. The Witcher 2: Assassins of Kings, The Witcher 3’ün genellikle gözden kaçan, ancak eşit derecede istisnai selefi de satışın bir parçası. Her ikisini de satın almak, şu anda geliştirilmekte olan bir sonraki Witcher oyunundaki güncellemeleri beklerken yüzlerce saatlik Witcher içeriğini kolayca sağlayacaktır.

Göze Çarpan Diğer İndirimli Oyunlar

Oyuncuların daha önce gözden kaçırmış olabileceği ve bu Xbox indiriminin bir parçası olan diğer harika oyunlar arasında Star Wars: Battlefront 2, Shenmue 1 ve 2, Need for Speed ​​Hot Pursuit Remastered ve Resident Evil Code: Veronica X yer alıyor. Tüm bu oyunlar %80 indirimli olarak karşımıza çıkıyor. Klasik kaykay oyunu Skate 3 de uzun zamandır beklenen devam oyunu. Şu anda EA’da geliştirilme aşamasında olduğu için satışa dahil edildi.

Bunun gibi satışlar, oyun endüstrisi için iyi bir şey çünkü oyuncuları, beğenmedikleri takdirde tam fiyat harcama riskini asla göze almayacakları oyunları denemeye teşvik ediyor. Ancak oyuncular kendilerini The Witcher 3 gibi bir oyundan hoşlanırlarsa, piyasaya sürüldüğünde bir sonraki Witcher oyununu satın alma olasılıkları çok daha yüksek olacaktır.

Exit mobile version