X Men İzleme Sırası Nasıl Olmalıdır?

X Men izleme sırası nasıl olmalı? Bu gibi sorulara yanıt olarak iki farklı liste hazırladık. İşte takip etmeniz gereken sıralamalar!

X Men İzleme Sırası

X Men izleme sırası nasıl olmalıdır, X Men serisi neye göre izlenmelidir? Bu ve buna benzer sorular genellikle X-Men serisine yeni başlayacak izleyiciler tarafından soruluyor.

Marvel filmleri genelde çok talep görmektedir ama dürüst olmak gerekirse çıkan filmleri takip etmek oldukça zor olabiliyor. Ne de olsa Marvel Sinematik Evreni oldukça büyük bir film yelpazesinden oluşuyor.

İşlerin karmaşık bir hal almasının tek sebebi de bu değildir. Bazı seriler her zaman çıkış tarihine göre izlenmeyebilir. Buna X-Men ya da Star Wars serisini örnek gösterebiliriz. Çıkış tarihine göre izlemek isterseniz de yazının devamında onun için de özel bir liste görebilirsiniz.

Kronolojik X Men İzleme Sırası

Yukarıdaki listenin özellikle X-Men serisi hakkında en ince ayrıntısına kadar bilgi sahibi olmak isteyenlere göre olduğu söylenebilir. X-Men evrenini bir bütün olarak ele almak istiyorsanız yukarıdaki izleme sırasına bağlı kalmanızı öneririz.

Çıkış Tarihine Göre X Men İzleme Sırası

X Men serisini izlemenin başka bir yolu da filmlerin çıkış tarihini takip etmektir. Yukarıdaki liste, X Men serisinde yer alan filmlerin çıkış tarihine göre hazırlanmıştır. Seriyi filmlerin çıkış tarihine göre izlemek isterseniz yukarıdaki listeye bağlı kalmalısınız.

Star Wars serisini çok izlemek istiyor ancak hangi filmden başlamanız gerektiğini bilmiyorsanız Star Wars izleme sırası listelerimize de göz atabilirsiniz.

Peki, sizin yukarıdaki X-Men filmleri arasında en çok beğendiğiniz bir yapım var mı? Eğer cevabınız evet ise o filmi sizin için neyin özel yaptığını belirterek diğer izleyicilere de öneride bulunabilirsiniz.

Exit mobile version