Wordwall Nasıl Kullanılır? Ücretli mi?

Wordwall nasıl kullanılır, ne işe yarar, ücretli mi? Bunun gibi sorulardan hareketle Wordwall hakkında merak edilen her şeyi ele aldık.

Wordwall Nasıl Kullanılır? Ücretli mi?

Wordwall nasıl kullanılır sorusu, eğlenirken bir yandan da öğrenmenin faydalarını keşfeden her öğrencinin cevap aradığı bir sorudur. Dünyanın en çok ziyaret edilen web sitelerinden biri olan Wordwall, kullanımı son derece kolay bir platform olduğundan kullanmaya nereden başlamanız gerektiğini düşünmenize gerek yoktur.

Eğlenerek öğrenilebileceğinin en büyük kanıtlarından biri olan Wordwall’ın nasıl kullanılacağına geçmeden önce söz konusu platform hakkında biraz bilgi sahibi olalım.

Wordwall Nedir?

Wordwall, ders içeriklerinin farklı oyun formatlarında öğrencilere sunulmasına imkân tanıyan bir platformdur. Platformun sunduğu hazır şablonlar sayesinde çok kısa bir süre içerisinde birbirinden ilgi çekici ders içerikleri hazırlamak mümkündür.

Hazırlanan içeriklerin daha sonra PDF olarak indirilmesini sağlayan platformdaki bazı şablonlar şu şekildedir:

Wordwall Şablonları

Wordwall Nasıl Kullanılır?

Wordwall Ücretli mi?

Wordwall ücretli değildir ama ücretli planları da vardır. Bir diğer deyişle ücretsiz olarak kullanılabilir ama ücretsiz kullanımın bazı sınırlamaları vardır.

Ücretsiz planda yazdırma hakkı yoktur. Ayrııca oluşturabileceğiniz içerik sayısı da 5 ile sınırlıdır. Bu “Standart” ve “Pro” sürümünde sınırsızdır.

Temel planda şablon sayısı da sınırlıdır. Pro sürümünde çok çeşitli şablonlardan yararlanılabilirken temel planda bu çok daha sınırlıdır.

Exit mobile version