En İyi 5 WordPress Üyelik Eklentisi

WordPress üyelik eklentisi arıyor ama bir türlü istediğiniz eklentiyi bulamıyor musunuz? Sorun değil, bu liste ihtiyacınızı karşılayacaktır.

WordPress üyelik eklentisi, web siteniz için üyelik sistemi oluşturmanıza olanak tanır. Hangi eklentinin sizin için uygun olduğunu bilmiyorsanız en iyi eklentileri bir arada topladığımız aşağıdaki listeden yararlanabilirsiniz.

Üyelik sistemi kullanmanın bazı avantajları vardır. Örneğin abonelik temelli içerik oluşturabilirsiniz. Bu içeriklerin görüntülenmesi için abone olmayı zorunlu kılabilirsiniz. Bunu bir seçenek olarak görmüyorsanız insanların web sitesinde daha fazla vakit geçirmesini sağlamak için onlara sosyalleşme alanı sunabilirsiniz.

Dilerseniz önce eklentileri kısaca özetleyelim, daha sonra artılarının neler olduğuna değinelim.

En Kullanışlı 5 WordPress Üyelik Eklentisi

En Kullanışlı 5 WordPress Üyelik Eklentisi

1. MemberPress

MemberPress, en çok özellikle birlikte gelen üyelik eklentilerinden biridir. Eklentinin kurulumu oldukça basittir. Yapmanız gerekenler eklentiyi yüklemekten ibarettir. Daha sonra üyelikleri rütbe bazlı ayarlayabilir, ücretli üyelikler için ödeme yöntemlerini belirleyebilirsiniz.

Bu eklenti, bazı içerikleri ve sayfaları sadece belirli üyelere göstermenize olanak tanır. Bununla birlikte dilerseniz çevrim içi bir eğitim serisi oluşturabilir, bunu üyelere özel hâle getirebilirsiniz.

2. S2Member

S2Member, en az MemberPress kadar geniş bir özellik yelpazesine sahiptir. Tek dezavantajı, yeni başlayanlara göre olmamasıdır. Nasıl kullanıldığını bir kez öğrendiğinizde çevrim içi mağazanızı yönetmek için en iyi seçimin S2Member olduğunu fark etmeye başlıyorsunuz.

Eklentinin basit sürümü ücretsizdir. Ücretli özelliklerden yararlanmak isterseniz tek bir site için bir kere ile sınırlı olmak üzere ödeme yapabilirsiniz.

3. LearnDash

LearnDash, eğitim serisini oluşturup insanların bundan belirli bir ücret karşılığında faydalanabileceği bir üyelik sistemi oluşturmanızı sağlayan eklentidir.

Üyelik sistemine sahip olmak istemenizin sebebi eğer ücretli çevrim içi eğitim serisi sağlamak ise LearnDash eğitim serisini oluşturmanız noktasında da size yardımcı olur.

4. Restrict Content Pro

Restrict Content Pro’nun oldukça basit bir kurulumu vardır. Bu eklenti, üyelikleri rütbe bazında ayarlamanıza olanak tanır. Birçok ödeme seçeneği ile gelen eklenti, içerikleri istediğiniz gibi sınırlamanıza yardımcı olur.

Eklentinin temel sürümü ücretsizdir ama özellik yelpazesini biraz daha genişletmek isterseniz yıllık ücret ödemeniz gerekir.

5. MemberMouse

MemberMouse, içeriklerinizi satmanıza imkân veren başka bir eklentidir. Bu eklenti ile hem çevrim içi mağazanızdaki ürünleri satabilir hem de içeriklerinizi sadece üyelere özel hâle getirebilirsiniz. Üyelikler için ödeme sayfası oluşturabilir, dilediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz.

Web sitenizi taşımayı düşünüyorsanız WordPress sitesi taşıma rehberine de göz atabilirsiniz.

Exit mobile version